Μυστήριο με το γάμο της Δάρρα. Μάθε ποιον παντρεύτηκε | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:24
9/9/2013

Μυστήριο με το γάμο της Δάρρα. Μάθε ποιον παντρεύτηκε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το θέμα του σαββατοκύριακου ητο χωρίς αμφιβολία ο γάμος – μυστήριο της Φωτεινής Δάρρα και ποιος ήταν επιτέλους ο γαμπρός. 

 Άλλοι πίστευαν ότι η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, με τον οποίο άλλωστε ήταν για πολλά χρόνια ζευγάρι, ενώ άλλοι αποκάλυψαν ότι ο γαμπρός ήτο άλλος.  Και η αλήθεια είναι το δεύτερο. Η Δάρρα παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου με τον γνωστό πιανίστα, Γιώργο Παπαχριστούδη!!!

Εντάξει, η ιστορία της Δάρρα και τα προσωπικά της είναι... ταινία μυστηρίου. Ήταν με τον Παπαδημητρίου χρόνια, χώρισαν, αυτή έμεινε έγκυος, τα ξαναβρήκαν (αυτό τουλάχιστον ξέραμε) και τελικά παντρεύτηκε... άλλον! Είπες κάτι; Δεν κατάλαβες κάτι; Εμείς, πάντως, έχουμε χάσει... τα αυγά και τα πασχάλια.

 

Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά και να πάμε στα του μυστηρίου. Του θρησκευτικού. Ο γάμος έγινε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μαζί με τον γάμο έγινε και η βάφτιση της κόρης της Δάρρα, που μη μας ρωτάς, δεν έχουμε καταλάβει τίνος είναι το παιδί. Προφανώς του γαμπρού.  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ