Μυστικός γάμος στο Λονδίνο; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:27
7/3/2008

Μυστικός γάμος στο Λονδίνο;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ορκους αιώνιας αγάπης και πίστης λέγεται ότι αντάλλαξαν πριν από λίγες ημέρες η Άννα Βίσση και ο Χρήστος Ψωμόπουλος στο Λονδίνο.

Ορκους αιώνιας αγάπης και πίστης λέγεται ότι αντάλλαξαν πριν από λίγες ημέρες η Άννα Βίσση και ο Χρήστος Ψωμόπουλος στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η Άννα και ο Χρήστος είναι πλέον επίσημα ζευγάρι. Μετά την ανακοίνωση για τον επικείμενο γάμο τους τα Χριστούγεννα πολλοί περίμεναν την ημέρα που θα τους έβλεπαν παντρεμένους. Η δημοσιοποίηση, όμως, του γεγονότος ανέστειλε τα σχέδιά τους εκείνη την εποχή. Το ζευγάρι άλλαξε γνώμη, διότι η επιλογή του ήταν το μυστήριο να γίνει σε κλειστό κύκλο, με άτομα από το οικογενειακό τους περιβάλλον και μόνο, μακριά από παπαράτσι και δημοσιογράφους. Οι φίλοι θα ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα, για να μη χαλάσει η μαγεία της στιγμής και να ζήσουν και στην πραγματικότητα το γάμο των ονείρων τους. Η Άννα, από την άλλη, μετά τη δημοσίευση της γνωστής υπόθεσης με την κατάσχεση αποσύρθηκε για αρκετό καιρό στο Λονδίνο μαζί με τον αγαπημένο της, προκειμένου να ηρεμήσει. Επισκέφτηκε ελάχιστες φορές την Ελλάδα και αυτό γιατί κάθε φορά υπήρχαν κάποιες υποθέσεις που απαιτούσαν την παρουσία της στη χώρα μας.

Το Λονδίνο και η μάχη που έδωσαν από κοινού για τη γνωστή υπόθεση τους έφεραν πιο κοντά, τους ένωσαν περισσότερο. Οι δυο τους ένιωθαν πλέον αποφασισμένοι να ζήσουν μαζί και επίσημα. Έτσι, η βρετανική πρωτεύουσα έγινε το σπίτι τους και Χρήστος και Άννα αποφάσισαν εκεί να κάνουν την αρχή της νέας τους ζωής και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης. Στο γάμο τους παραβρέθηκαν λίγοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων δεν ήταν ούτε οι γονείς ούτε οι συγγενείς, αλλά ούτε και οι φίλοι τους.

Από το πλευρό της Άννας, όμως, δεν θα μπορούσε να λείπει η κόρη της Σοφία, ενώ κουμπάρος ήταν ο Τάκης Κουβατσέας. Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια έστειλαν τις ευχές τους στο νιόπαντρο ζευγάρι από την Ελλάδα, αφού έκριναν ότι ο μικρός Ανδρέας δεν έπρεπε ακόμη να κάνει το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ σεβάστηκαν και την επιθυμία της Άννας Βίσση. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι όλοι περιμένουν το ζευγάρι να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση! Ρ.Σ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ