Μυρτώ Αλικάκη: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:12
13/2/2017

Μυρτώ Αλικάκη: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τους λόγους που ώθησαν το ζευγάρι στο χωρισμό αποκάλυψε η Μυρτώ Αλικάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People όπως επίσης και το λόγο που ακόμη δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες διαζυγίου. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όπως είπε η ίδια δεν έχει πάρει διαζύγιο κι αυτό γιατί όλα αυτά έχουν καθαρά συμβολικό χαρακτήρα για την ίδια και δεν έχει πολύ σχέση με τους τύπους. 

"Εμείς το αμελήσαμε. Τι να το κάνω άλλωστε, αφού όλα είναι τακτοποιημένα; Αν κάποιος από τους δυο θέλει να ξαναπαντρευτεί, το διαζύγιο μπορεί να βγει σε γρήγορο χρονικό διάστημα" είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε το λόγο του χωρισμού: 

"Η καθημερινότητα είναι ένα ζήτημα. Αλλά απλά και πρακτικά αν το δεις, είναι πολύ δύσκολο δυο άνθρωποι να είναι μαζί κάθε μέρα για όλη τους τη ζωή με ισορροπημένο τρόπο. Έχεις ανάγκες που δεν μπορεί να σου τις καλύψει ο άλλος και δεν μιλάω για το ερωτικό κομμάτι, αλλά για άλλα πράγματα, όπως, για παράδειγμα, ότι ο ένας μπορεί να εξελίσσεται και ο άλλος να μένει πίσω. Πρέπει να τα έχεις πολύ καλά με τον εαυτό σου για να είσαι με κάποιον καλά επί χρόνια, είναι μια πολύ δύσκολη εξίσωση. Υπάρχουν πολλοί που το καταφέρνουν να χωρίσουν και να είναι καλύτερα από ό,τι ήταν πριν. Εμείς χωρίσαμε γιατί κανείς μας δεν ήταν καλά. Από την ώρα που γλιτώσαμε από αυτό σταδιακά βρήκαμε έναν άλλο τρόπο να είμαστε μαζί γονείς και σύντροφοι με έναν τρόπο. Δηλαδή, θα συμβεί κάτι του Πέτρου και εγώ δεν θα τρέξω; Ή το αντίστροφο; Είμαστε μια οικογένεια. Το ότι δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι δεν σημαίνει κάτι. Ξέρω πολύ λίγα ζευγάρια που ζουν στο ίδιο σπίτι και είναι ευτυχισμένα και τους βγάζω το καπέλο".

Όσο για τον πατέρα Πέτρο Λαγούτη, όπως λέει είναι τρυφερός μπαμπάς και τη βοηθάςι πολύ με τα παιδιά ακόμη και μετά το χωρισμό. 

"Έχουμε μια ανθρώπινη, ωραία σχέση μεταξύ μας και αυτό ανακουφίζει τα παιδιά. Και οι δύο τα ακούμε, δεν τα κρίνουμε, δεν τους κατευθύνουμε εκεί που θέλουμε εμείς. Δεν νιώθουν δηλαδή ότι έχουν απέναντί τους έναν εχθρό".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ