Μύρωνας Στρατής: ήταν παντρεμένος με τη Συνατσάκη; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:26
6/8/2015

Μύρωνας Στρατής: ήταν παντρεμένος με τη Συνατσάκη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη μίλησε ο Μύρωνας Στρατής, σχεδόν 1,5 χρόνο μετά το χωρισμό του ζευγαριού.

Στην συνέντευξη αυτή, ο Μύρωνας αποκαλύπτει και το αν υπήρξε παντρεμένος με την Συνατσάκη:

«Με την Μαίρη ζούσαμε σαν παντρεμένοι. Για τέσσερα χρόνια ήμασταν ζευγάρι κανονικό. Αυτό είναι ο γάμος να μοιράζεσαι με τον άνθρωπό σου τις χαρές και τις λύπες” και συμπλήρωσε πως χάρη σε εκείνη “γέμισε” το κορμί του με τατουάζ: “της άρεσαν πολύ τα τατουάζ.

Στην αρχή δεν μου άρεσαν εμένα αλλά μετά έγινε ένα blend και με έκανε και εμένα να τα αγαπήσω. Σε μία σχέση άλλωστε επηρεάζει ο ένας τον άλλον».

Για το αν η σχέση τους επηρέασε την καριέρα του, ο τραγουδιστής δήλωσε:

«Δεν μπορώ να απαντήσω για το αν τελικά η Μαίρη έκανε καλό ή όχι στην καριέρα μου. Η Μαίρη ισχυριζόταν πως η σχέση μας έκανε κακό στην καριέρα μου. Εγώ δεν είμαι σίγουρος όλο αυτό με βρήκε απότομα και έπεσε πάνω μου σαν ελέφαντας... το να είναι “εύκαιρος ένας τραγουδιστής” είναι σημαντικό. Αυτές όμως είναι θεωρητικές συζητήσεις».

Όσο για τη σχέση των δύο πρώην τώρα, ο Στρατής δηλώνει:

«Στην καθημερινότητά μου δεν είναι πια η Μαίρη. Δεν γίνεται δύο άνθρωποι να έχουν χωρίσει και να διατηρούν τόσο στενές σχέσεις. Το έχουμε δει βέβαια να συμβαίνει αλλά ούτε και εγώ ούτε και η Μαίρη θα αντέχαμε κάτι τέτοιο.

Σίγουρα όμως υπάρχει στην ζωή μου. Έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ δεν μπορείς να τον ξεγράψεις έτσι. Μπορεί να συμβεί ένα μικρό διάστημα μέχρι να συνέλθεις, να ορθοποδήσεις και να ξεπεράσεις την σχέση. Όμως αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε και αυτό ποτέ δεν θα σταματήσει».

Όσο για το αν ξεπερνάει εύκολα τις σχέσεις του, ο Μύρωνας είναι ειλικρινής:

«Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από σχέσεις. Έχω κάνει μόνο δύο στη ζωή μου. Μία με τη Μαίρη και μία με την προηγούμενη κοπέλα μου για πάρα πολλά χρόνια. Νομίζω ότι δεν μου είναι εύκολο να ξεπεράσω έναν άνθρωπο. Θέλω το χρόνο μου. Υπάρχει σίγουρα ο εγωισμός, ο φόβος, ο αποχωρισμός. Η σχέση είναι μια γιορτή. Και η μη σχέση είναι όμως μια γιορτή».
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ