Μπότση, Λάμπρη, Μιχαλά για Κώστα Σπυρόπουλο: «Υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:24
29/1/2021

Μπότση, Λάμπρη, Μιχαλά για Κώστα Σπυρόπουλο: «Υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέο μέτωπο μόλις άνοιξε στο θέμα των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου με κοινή ανακοίνωση των τριών ηθοποιών. Αναμένεται και συνέχεια.

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανακοίνωση που συνυπογράφουν οι Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά, μέσω της οποίας καταγγέλλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

"Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν", γράφουν στο κοινό κείμενο που μοιράστηκαν μέσω social media οι ίδιες ενώ στις αναρτήσεις τους προσέθεσε η καθεμιά λόγια αγάπης για τις άλλες δύο.

 

 

 

Οι εξελίξεις έρχονται ως συνέχεια στις καταγγελίες που έκανε η Ζέτα Δούκα εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, στις οποίες προστέθηκαν πολλές ακόμη.

Καζάνι που βράζει ο θεατρικός χώρος και έπεται συνέχεια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ