Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:08
2/11/2006

Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Σήμερα, ύστερα από μια ενεργή δεκαετία, τα αποτελέσματα των προβλέψεών της εκπλήσσουν ακόμη και την ίδια για την ακρίβειά τους. «Εστιάζω την προσοχή μου στην ψυχή, στα μάτια του καθενός... Πώς μπορώ δηλαδή να βλέπω και να αντιλαμβάνομαι τον άνθρωπο», σημειώνει η Μπέτυ Μιχαλέα. «Εγώ βλέπω τη ζωή του. Το τι έχει περάσει και τι θα του έρθει. Αυτά που λέω δεν τα βλέπω ούτε στις αστρολογικές αναλύσεις ούτε στα χαρτιά ούτε στον καφέ... Είναι όλα όσα βλέπω με τα μάτια της ψυχής μου».

Λοιπόν παρουσίαση: Μπέτυ Μιχαλέα, μελλοντολόγος

Σήμερα, ύστερα από μια ενεργή δεκαετία, τα αποτελέσματα των προβλέψεών της εκπλήσσουν ακόμη και την ίδια για την ακρίβειά τους. «Εστιάζω την προσοχή μου στην ψυχή, στα μάτια του καθενός... Πώς μπορώ δηλαδή να βλέπω και να αντιλαμβάνομαι τον άνθρωπο», σημειώνει η Μπέτυ Μιχαλέα. «Εγώ βλέπω τη ζωή του. Το τι έχει περάσει και τι θα του έρθει. Αυτά που λέω δεν τα βλέπω ούτε στις αστρολογικές αναλύσεις ούτε στα χαρτιά ούτε στον καφέ... Είναι όλα όσα βλέπω με τα μάτια της ψυχής μου».

Τι σημαίνει τελικά πρόβλεψη και πού πρέπει να απευθύνεται κάποιος για έγκυρα αποτελέσματα;

«Για μένα πρόβλεψη είναι η φιλοσοφία ενός ατόμου εξειδικευμένου. Θεωρώ σωστό επαγγελματία τον άνθρωπο που θα σε δει με την πρώτη ματιά και θα σου πει τα πάντα για σένα, χωρίς να σε ξέρει και χωρίς να σε ρωτήσει. Να σου κάνει περιγραφή του σπιτιού σου, να σου πει το όνομα του δεσμού σου ή της οικογένειάς σου και άλλα που σε αφορούν χωρίς να χρησιμοποιήσει χαρτιά ή οτιδήποτε βοηθητικό μέσον. Να σε στηρίξει χωρίς να σε παραπλανήσει».

Μπορεί κάποιος να αλλάξει μόνος του τη ζωή του προς το καλύτερο;

«Φυσικά και μπορεί. Και υπάρχουν μικρά μυστικά που θα τα αποκαλύψω ειδικά για τις αναγνώστριες του ΛΟΙΠΟΝ.

Πρώτον: Προσευχηθείτε στο φύλακα-άγγελό σας, στον ανώτερο εαυτό σας και το Θεό. Αγοράστε ένα τετράδιο που σας αρέσει πάρα πολύ και ένα κουτί πανέμορφο που θα το χωρέσει. Ξεκινήστε να γράφετε με κάθε λεπτομέρεια μια έκθεση, ένα όνειρό σας που θέλετε να πραγματοποιηθεί στο μέλλον με ημερομηνία μελλοντική. Για παράδειγμα σήμερα είναι 28-9-2006 θα γράψω την έκθεση 15-10-2006. Ό,τι γράψετε θα γίνει στην ημερομηνία που το ζητήσατε. Στο τέλος της έκθεσής σας θα γράψετε το εξής: Κύριε, Θεέ μου, είτε το αξίζω είτε δεν το αξίζω, δώσε μου το και υπόσχομαι από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί για τρία χρόνια να κάνω ελεημοσύνες σε όλους που θα ζητούν τη βοήθειά μου, να ψάχνω για φτωχούς και να τους βοηθάω με όλη μου την ψυχή. Και από σήμερα υπόσχομαι να γίνω καλύτερος άνθρωπος. ΑΜΗΝ.

Δεύτερον: τοποθετήστε το δεξί χέρι στο λαιμό σας απαλά. Οραματιστείτε να βγαίνει ένα γαλάζιο-χρυσό φως. Και πείτε δυνατά: Τώρα αλλάζω, γίνομαι καλύτερη, γίνομαι νέα, με ακτινοβολία, με τέλειο κορμί και απόλυτα υγιής. Τώρα αλλάζω, γίνομαι καλύτερη και οι Άγιοι Άγγελοι του Θεού με οδηγούν στην Αγάπη και τη Φώτιση. ΑΜΗΝ.

Τώρα αλλάζω γίνομαι καλύτερη... και ό,τι εσείς θέλετε πάντα για καλό ευχηθείτε το.

Με το παραπάνω παράδειγμα έχουν αδυνατίσει πολλοί άνθρωποι, έχουν βελτιώσει την υγεία τους, τα αισθηματικά, τα οικονομικά τους με άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα».

Τέλος, προτρέπω τους αναγνώστες να διαβάσουν αρχαίους φιλοσόφους, π.χ. Πλάτωνα, Σωκράτη κ.λπ. Από εκεί είναι οι ρίζες όλων των Ελλήνων και θα βοηθηθούμε να ανοίξει η πνευματική μας πλευρά. Βοηθήστε ο ένας τον άλλο για να ξαναβιώσουμε το Χρυσό Αιώνα του Περικλή στο μέλλον. Φτιάξτε το σήμερα για να στηριχθεί το αύριο των απογόνων μας».

Τα πράγματα που δεν θα γίνουν ποτέ ή τα δυσάρεστα που βλέπετε έχετε έναν ειδικό τρόπο που τα παρουσιάζετε προκειμένου να μην πληγώσετε και τον άνθρωπο που κάθετε απέναντί σας;

«Το θέμα είναι πως θα το σερβίρεις στον άλλο και πόσο έτοιμος είναι να το ακούσει. Αυτό εξαρτάται από τον ίδιο, αν ήρθε για να μάθει ή να του χαϊδέψεις τα αυτιά και να φύγει. Πολλές φορές επίσης μου έχει συμβεί να μου πούνε: Αν δεις κάτι άσχημο, μη μου το πεις. Δεν θέλω να το γνωρίζω. Τότε σέβεσαι και ακολουθείς τη δική του τακτική. Πρέπει να παίξεις ένα διπλωματικό ρόλο εκείνη την ώρα ώστε να σηκώσεις την ψυχή του, να του δώσεις δύναμη και θάρρος. Για μένα το σλόγκαν μου είναι: Το προβλέπειν εστί φιλοσοφείν και αυτό ακολουθώ».

Και όταν μια άσχημη πρόβλεψη έχει αποδέκτη εσάς την ίδια ή κοντινά σας πρόσωπα;

«Σε προετοιμάζει ο Θεός για ό,τι κακό θα έρθει. Πρέπει όμως να έχουμε και τη δύναμη αυτό το κακό να το αντιμετωπίσουμε και να πούμε ότι, αφού είναι από ψηλά, θα το περάσουμε και θα αντέξουμε. Δεν είναι βέβαια εύκολο όταν το ξέρεις... Δεν μπορώ να σου πω αν όλα είναι γραμμένα να γίνουν στη ζωή μας. Άλλο το πεπρωμένο και άλλο το μοιραίο. Το πεπρωμένο το προδιαγράφουμε εμείς οι ίδιοι. Είναι οι πράξεις μας. Το μοιραίο είναι αυτό που θα έρθει και θα μας βρει όπου και να είμαστε».

Πόσο άλλαξε ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα από τότε που συνειδητοποιήσατε το χάρισμά σας;

«Πάρα πολύ. Καταρχήν πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι ανήκουμε σε μια οικογένεια. Βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να διδάξουμε, να εξελιχθούμε. Η ολοκλήρωση συνίσταται στο να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και να προχωρήσουμε. Το κλειδί είναι η αγάπη. Το συστατικό του σύμπαντος είναι η αγάπη. Είναι σημαντικό να ακούτε πολλές διαφορετικές απόψεις και πολλές διαφορετικές ιστορίες».

Και πώς μπορείτε να περάσετε αυτή τη σκέψη, την αντίληψη και στους άλλους;

«Προσπαθώ να τους δείξω ποιες πραγματικά πρέπει να είναι οι προθέσεις μας για μια καλύτερη ζωή. Πρόθεσή μου είναι να βιώσω έναν αρμονικό τρόπο ζωής. Πρόθεσή μου είναι να βιώνω την υγεία και την ενέργεια που με οδηγούν σε δημιουργικές περιπέτειες. Πρόθεσή μου είναι να έχω άφθονη χορήγηση των απαραίτητων. Η στέγη και η τροφή και όλα αυτά που έχω ανάγκη για να βιώσω τη ζωή να μου δοθούν σε μεγάλη αφθονία κι εγώ να μεταφέρω και να μοιράζομαι αυτή τη μεγάλη αφθονία με άλλους».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-4288280, 6972535858
Διεύθυνση: Μητρώου 27, Φρεατίδα

Δεν διάλεξε η ίδια το επάγγελμα της μελλοντολόγου, αλλά το επάγγελμα εκείνη. Η Μπέτυ Μιχαλέα κατάλαβε ότι διέθετε ένα διαφορετικό χάρισμα από τους υπόλοιπους ανθρώπους σε παιδική ακόμη ηλικία. Το καλλιέργησε και εδώ και πολλά χρόνια έχει θέσει το ταλέντο της και τις γνώσεις της στην υπηρεσία όλων όσοι την έχουν ανάγκη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ