Μπόγρης: Ξεσπάει για τη σχέση του με Κοκκίνου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:18
8/10/2012

Μπόγρης: Ξεσπάει για τη σχέση του με Κοκκίνου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δύο χρόνια μετράει η σχέση του Γιώργου Μπόγρη με την Έλλη Κοκκίνου και ο νεαρός μπασκετμπολίστας απέφευγε να αναφερθεί σε αυτήν.

 Αλλά μια, δυο, τρεις, ήρθε ο 23χρονος μπασκετμπολίστας και όχι μόνο μίλησε για τη σχέση του με την Κοκκίνου, αλλά ήρθε και ξέσπασε για όσα γράφονται και ακούγονται για τον έρωτα τους. Ο Μπόγρης μιλά στο περιοδικό Big Fish και προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

"Το γεγονός πως η προσωπική μου ζωή μπήκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ ούτε με μπλόκαρε, ούτε με πήγε πίσω. Το αντίθετο. Υπήρχαν άνθρωποι που υποστήριζαν πως δεν έπαιζα καλά λόγω της σχέσης μου. Έγραφαν κι έλεγαν διάφορα στα sites. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να ασχοληθώ. Όταν άρχισα να δείχνω τι μπορώ να καταφέρω και πως όλα αυτά που υποστήριζαν δεν είχαν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή, άλλαξαν κάπως τη στάση τους" δηλώνει χαρακτηριστικά

Και συνεχίζει το ξέσπασμα με δήλωση-κορυφή.  "Είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνάω εύκολα. Προτιμώ να απαντώ μέσα στο γήπεδο και όχι έξω απ’ αυτό. Εμένα μου αρέσει η αρνητική διαφήμιση. Μου αρέσει να με ζηλεύουν. Το να σε αγαπήσουν λένε είναι θέμα τύχης, για να σε μισήσουν όμως πρέπει να έχεις προσωπικότητα!".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ