Μπήλιου: Η σπάνια εξομολόγηση για το σύντροφο της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:54
10/11/2014

Μπήλιου: Η σπάνια εξομολόγηση για το σύντροφο της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια μετρά η σχέση της Άσης Μπήλιου με το σύντροφό της, αλλά το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια της κοινής πορείας, δε θέλησε ποτέ να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια.

Και το λόγο που δεν το θέλησαν ποτέ, τον αποκαλύπτει η αγαπημένη αστρολόγος σε μία σπάνια εξομολόγηση για το σύντροφο της ζωής της.

 

«Ο σύντροφός μου δεν είναι μια απλή σχέση, είναι βάλσαμο! Αν ο Θεός μού στέρησε τους γονείς μου, μου το ανταπέδωσε με έναν άνθρωπο που είναι η οικογένειά μου. Για μένα είναι φίλος, εραστής, οικογένεια, τα πάντα. Βαρύ το φορτίο για εκείνον, αλλά το αντέχει, του έχω φορτωθεί μια χαρά» δηλώνει γελώντας.
 

Και συνεχίζει, αποκαλύπτοντας τη «μυστική» συνταγή στη σχέση του.

«Ο έρωτας δεν κρατάει με την ίδια ένταση που είχε τα πρώτα χρόνια. Χρειάζεται να κατανοείς τις ανάγκες του άλλου, να του δίνεις χώρο και χρόνο και να μην πιστεύεις πως ο κόσμος κινείται γύρω σου. Ως Τοξότης, δεν θα μπορούσα να μείνω με έναν άνθρωπο που θα με καταπίεζε. Δεν ήθελα να παντρευτώ, θέλω να νιώθω ελεύθερη. Ίσως τελικά αυτό να είναι το μυστικό της σχέσης μας. Όσο λιγότερο θεωρείς δεδομένο τον άλλο, τόσο περισσότερο μπορεί να διατηρηθεί η σχέση στο χρόνο. Εμείς, με τα “πάνω” και τα “κάτω” μας, αντέξαμε. Φαντάζομαι πως, όταν έρχονται παιδιά, αλλάζουν οι ισορροπίες στο ζευγάρι, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω. Για να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο, πρέπει να είσαι πολύ ισορροπημένη προσωπικότητα. Δε θεωρώ απαραίτητο όλοι να αποκτούν παιδιά. Σημασία έχει να κάνουμε στη ζωή μας ό, τι μας κάνει ευτυχισμένους, γιατί σε αυτό τον πλανήτη είμαστε όλοι ένοικοι» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

 

Πηγή: περιοδικό People

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ