Μπεγνής: Δεν αφορά κανέναν αν είμαι γκέι | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:01
27/7/2012

Μπεγνής: "Δεν αφορά κανέναν αν είμαι γκέι"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Μέμος Μπεγνής είναι γνωστό ότι δεν φοβάται να τα πει χύμα και τσουβαλάτα και έτσι έκανε και τώρα σε μια συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ.

 Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν πει διάφορα για την σεξουαλικότητα του και ο Μέμος τους δίνει μια απάντηση: «Δεν αφορά κανέναν αν εγώ είμαι gay, αν η φίλη μου είναι λεσβία ή αν εγώ πάω με γυναίκες ή άνδρες. Αυτό είναι καθαρά προσωπική μου επιλογή και δεν έχω καμιά υποχρέωση να αποδείξω σε κανέναν τι κάνω εγώ και ποιος είμαι. Έχω έρθει σ’ αυτόν το χώρο για να κάνω τη δουλειά μου και τίποτε άλλο», είπε ο ηθοποιός.

Τι να κάνουμε που σε αυτό τον χώρο όμως και με την σεξουαλικότητα σου θα ασχοληθούν και με το αν είσαι γκέι και αν η φίλη σου είναι λεσβία και αυτό θα απασχολήσει.

Ο ηθοποιός τα έχει πάρει και με τους πολιτικούς, που έφτασαν τη χώρα και τα πράγματα εδώ: «Έχω φτάσει κι εγώ, όπως όλοι μας σε ακραία οικονομικά αδιέξοδα. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να επιβιώσω, απλώς είμαι τυχερός γιατί έχω ένα fast food στη Σαλαμίνα, το οποίο πάει πολύ καλά δόξα τω Θεώ. Δεν μου έχει δώσει βέβαια ακόμα ούτε ένα ευρώ γιατί είμαστε στη φάση της απόσβεσης. Υπάρχει όμως το αποκούμπι», είπε και βλέπουμε ότι ακόμη και οι διάσημοι τρέφονται ...από τα έτοιμα! Αχ αυτή η κρίση...

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ