Μπεγνής: Απίστευτη καταγγελία για γνωστό ηθοποιό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:27
10/10/2013

Μπεγνής: Απίστευτη καταγγελία για γνωστό ηθοποιό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία απίστευτη καταγγελία για γνωστό ηθοποιό, με τον οποίο κιόλας συνεργάστηκαν στο θέατρο έκανε ο Μεμος Μπεγνής.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στο περιοδικό ΕΓΩ, ότι ένας συνάδελφός του τού έκλεψε την πιστωτική κάρτα, και πιστεύει πως θα μπει στη φυλακή σύντομα μιας και είναι σεσημασμένος και επικίνδυνος!

«Μου έκλεψαν χρήματα μέσω της πιστωτικής μου κάρτας. Ο δράστης δυστυχώς είναι συνάδελφος, ο οποίος είναι σεσημασμένος και πολύ επικίνδυνος. Σε ανύποπτο χρόνο, όταν έλειπα από το καμαρίνι, έβγαλε το πορτοφόλι μου, φωτογράφισε την πιστωτική μου, και έκανε αγορές μέσω Internet» αποκάλυψε.

Ο Μπεγνής άργησε πολύ να καταλάβει τι συμβαίνει, ενώ ανακάλυψε την απάτη, όταν ήρθε ο λογαριασμός στο σπίτι του.

«Είχε την ατυχία ο συγκεκριμένος, επειδή στην κάρτα αναγραφόταν η δική μου διεύθυνση, να έρθει μια απόδειξη σπίτι μου, από μια αγορά που δεν είχα κάνει. Άρχισα να τσεκάρω τους λογαριασμούς και διαπίστωσα ότι με έκλεβε επί ένα χρόνο. Η τράπεζα μού επέστρεψε τα περισσότερα χρήματα. Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε μήνυση, και το άφησα έτσι"

Και συνέχισε: "Ψάξαμε με την τράπεζα τις Α.Ρ διευθύνσεις και βγήκε κατευθείαν το όνομά του. Είχε κάνει πολλά ανάλογα. Είναι σεσημασμένος. Είναι σοκαριστικό. Πέρασα μία πολύ δύσκολη περίοδο!  Δεν του το είπα, γιατί δεν έχουμε σχέση. Δεν κάνουμε παρέα». 

Ωστόσο, ο Μπεγνής είναι σίγουρος ότι ο συνάδελφός του κάποια στιγμή θα την πατήσει:  «Από τη στιγμή που έχει καταγραφεί από τις τράπεζες, κάποια στιγμή θα την πατήσει. Θα πάει φυλακή"

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ