Μπαλατσινού: Αποκαλυπτική για τις δυσκολίες στο γάμο της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:49
16/9/2013

Μπαλατσινού: Αποκαλυπτική για τις δυσκολίες στο γάμο της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Μπορεί έξω να «φαντάζαμε» το τέλειο ζευγάρι που στην ζωή του όλα πάνε «πρίμα», αλλά μία σχέση 18 ετών έχει πολλά...» 

Αυτές είναι κάποιες από τις μικρές ή μεγάλες (όπως θέλεις τις παίρνεις) αποκαλύψεις που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού για το γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τις δυσκολίες που πέρασαν στα 18 χρόνια που είναι παντρεμένοι. Επίσης, μιλά και για το διαζύγιο και παραδέχεται ότι είναι μια επίπονη διαδικασία.

 «Ο χωρισμός είναι μία επίπονη διαδικασία, ειδικά για την σύγχρονη γυναίκα που εργάζεται και έχει παιδιά. Η σχέση μας έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα χρόνια δεν στηριζόταν στις ευκολίες. Περισσότερο επικοινωνούσαμε και δενόμασταν, μέσα από τις δυσκολίες, γιατί ποτέ δεν ήταν όλα ρόδινα» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.

 

Και συνεχίζει: Μπορεί έξω να «φαντάζαμε» το τέλειο ζευγάρι που στην ζωή του όλα πάνε «πρίμα», αλλά μία σχέση 18 ετών έχει πολλά, πάνω και κάτω, στα επαγγελματικά, προσωπικά, θέματα υγείας και πολλά άλλα. Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από ότι θα έκανε οποιοδήποτε γυναίκα που αγαπάει το σπίτι της. Για να χωρίσει κάποιος υπάρχουν πιο σημαντικοί λόγοι από μία πτώχευση. Υπάρχει και η «πτώχευση» στη σχέση».

Η Μπλατσινού μίλησε και για τον έρωτα και πόσο αυτός μπορεί να ζήσει μέσα σε έναν γάμο. «Ο έρωτας είναι κάτι που υποτροπιάζει με πολλές μορφές αλλά και τελειώνει. Το πιο σημαντικό είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία, ο χώρος που δίνεις στον άλλον, η έλλειψη ανταγωνισμού, να μεγαλώνεις και να σου αρέσουν τα ίδια πράγματα να  έχεις κοινή αισθητική ζωής. Οι άνθρωποι σήμερα φοβούνται, δεν μιλάνε, δεν αφήνονται, έχουν στεγανά, δεν επικοινωνούν. Έχουν μάθει σε ένα  ένα κοινωνικό πρότυπο και το ακολουθούν λοβοτομημένοι» τόνισε.

Πηγή: Αdore

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ