Μπαλατσινού: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με Κωστόπουλο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:33
29/10/2014

Μπαλατσινού: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με Κωστόπουλο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τον ξαφνικό στους περισσότερους χωρισμό της Τζένης Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο έχουν ακουστεί πολλά.

Μέχρι ότι και το ζευγάρι δεν... χώρισε στα αλήθεια. Μάλιστα, το σενάριο αυτό είχε εξοργίσει τον Κωστόπουλο, ο οποίος πριν καιρό είχε μιλήσει με σκληρά λόγια σε εκείνους που αμφισβητούν τον χωρισμό τους.

 

Ωστόσο, η Μπαλατσινού στην τελευταία της συνέντευξη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της... επανασύνδεσης, αφού σε τούτη τη ζωή, ποτέ μη λες ποτέ!

 

«Το ωραίο είναι απρόβλεπτο. Μη με ρωτήσεις για το happy end ή για μετεωρολογικές προβλέψεις. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν αποκλείω τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου σερβίρει η ζωή. Διάβαζα προχθές ότι κάποιος μετά από ένα ατύχημα, ξύπνησε και μίλαγε ακόμα κινεζικά. Το βρήκα καταπληκτικό. Θα ήθελα να ξυπνήσω και να έχω τη φωνή της Άνι Λένοξ. Λες να μου συμβεί;» δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ!

 

 

Η Μπαλατσινού απαντά και σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι αν κι έχει χωρίσει με τον Κωστόπουλο, στο τέλος θα γεράσουν μαζί! «Η εικόνα μας ήταν πολύ δυνατή. Αυτή τη στιγμή όμως, είναι σαν να άνοιξε μια πόρτα, να βγήκαμε και οι δυο στην αυλή, και να πήγε ο ένας από τη μια πλευρά και ο άλλος από την άλλη. Τώρα αν θα ξανασυναντηθούμε μετά από χρόνια στην ίδια αυλή ή σε κάποιο άλλο μέρος δεν το γνωρίζει κανένας. Πρέπει να αυτονομηθούμε πρώτα ως προσωπικότητες και να μην μας ορίζει η συνήθεια. Και πίστεψε με, είναι δύσκολο να αφήσεις μια συνήθεια, ακόμη και όταν σε πληγώνει» δήλωσε χαρακτηριστικά

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ