Μουτσινάς: «Έκραξε» την Ασλανίδου και μετά τα... ήπιε σε αυτήν | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:56
3/2/2014

Μουτσινάς: «Έκραξε» την Ασλανίδου και μετά τα... ήπιε σε αυτήν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Της... συνάντησης κορυφής ήταν το σαββατοκύριακο που περάσαμε. Από τη μία η Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκε την Άννα Βίσση, στο θέατρο, που εμφανίζεται με τον Αντώνη Ρέμο. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και από την άλλη, ο Νίκος Μουτσινάς επισκέφτηκε την Μελίνα Ασλανίδου στο κέντρο, όπου άδει. Έτσι, απλά να κλείνει η μία κόντρα μετά την άλλη. Ο Μουτσινάς, λοιπόν, με τον θίασο του πήγαν στο Tas stage για να απολαύσουν το πρόγραμμα της Ασλανίδου.

 

Ναι ντε της «βοηθού» της Δέσποινας Βανδή, όπως την είχε αποκαλέσει στο Νικ ο Κλοκ. Έπιασε πρώτο τραπέζι πίστα κι απόλαυσε την καλλιτέχνιδα, η οποία επίσης ξέχασε τα όσα της έσουρε εκείνος. Και για του λόγου το αληθές, πήρε το μικρόφωνο της, κατέβηκε στο τραπέζι του κι άρχισε να του τραγουδά με νάζι. Και ο Μουτσινάς πολύ απόλαυσε τις στιγμές αυτές.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ