Μουτούση: Σοκαρισμένη με την αλλαγή στην εμφάνιση της! [photo] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:01
8/10/2015

Μουτούση: Σοκαρισμένη με την αλλαγή στην εμφάνιση της! [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της προχώρησε η Αριέττα Μουτούση ως θυσία στο... βωμό της Τέχνης. Η γνωστή ηθοποιός για τις ανάγκες του νέου της ρόλου άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και η αλλαγή αυτή, όπως παραδέχεται, τη σοκάρει!

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, άλλαξε το ξανθό χρώμα σε ένα περίεργο όμπρε και με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ μιλά για τη μεγάλη αυτή αλλαγή. Τι κι αν η κόρη της Νόνικας Γαληνέα στο παρελθόν είχε "υποκύψει" και στο κόκκινο; Το ξανθό, που όπως λέει είναι αβανταδόρικο στην τηλεόραση, είναι το χρώμα που ακουλοθούσε πιστά για αρκετά χρόνια. 

 

 «Τόσα χρόνια τα έβαφα ξανθά. Αφορμή πάλι ήταν ένας ρόλος που είχα με σκηνοθέτιδα ξανά τη Σκότη. Το ξανθό με φωτίζει. Και ειδικά στην τηλεόραση είναι αβανταδόρικο χρώμα, οπότε το κράτησα. Τώρα που βλέπω τη νέα εικόνα μου, έχω ένα περίεργο συναίσθημα. Πολλές φορές αναρωτιέμαι: «Αυτή είμαι;». Καμιά φορά σοκάρομαι. Αν μου ζητηθεί, θα τα ξαναβάψω. Δεν είναι μόνο εξωτερική η αλλαγή. Όντως, φαίνομαι μεγαλύτερη. Ή μάλλον, φαίνομαι στην ηλικία μου, γιατί με τα βαμμένα μαλλιά φαίνεσαι μικρότερη. Το απέξω δεν έχει τόσο σημασία όσο το μέσα. Έχω την εντύπωση πως μπορώντας να αφήσω την εικόνα μου έτσι, έχω επιτέλους συμφιλιωθεί με αυτό που είμαι. Είμαι ευγνώμων που έχω αλλάξει, γιατί, αν δεν είχα αλλάξει, μάλλον δεν θα ζούσα», παραδέχεται.

 

Και η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο χρώμα, δεν την κολακεύει ιδιαίτερα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ