Μοντέλο μετά τη φυλακή, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:07
16/1/2014

Μοντέλο μετά τη φυλακή, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Γνωστό μοντέλο αφήνει πίσω του τις άσχημες μέρες στη φυλακή, όταν είχε συλληφθεί για ναρκωτικά.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο λόγος για τον Παντελή Θεοχάρη, ο οποίος μετά το τέλος της περιπέτειας του, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Μπέτυς Κουράκου. Ξέρεις, την... πρώην του Μάριο Μπαλοτέλι, που σύμφωνα με το μοντέλο είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα. Κουράκου και Θεοχάρης ετοιμάζονται για το γάμο τους, που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και να σκεφτείς, ότι το ζεύγος είναι μαζί μόλις δύο μήνες. Αλλά ο έρωτας τους είναι σφοδρός και μάλλον σκέφτηκαν ότι... "η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται" κι έτσι πήραν τη μεγάλη απόφαση να παντρευτούν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδωσαν και λόγο (παραδοσιακά πράγματα) παρουσία των οικογένειών τους. 

«Ο Παντελής είναι πολύ καλό παιδί. Κατάλαβα ότι έχει όλα όσα αναζητούσα σε έναν άνδρα», δηλώνει η Κουράκου για τον αγαπημένο της.

Όσο για τα μπλεξίματα του με τα ναρκωτικά, λέει: «Τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν τα γνωρίζω όλα. Δεν με απασχολεί το παρελθόν του. Ήταν μικρός και πλέον έχει αλλάξει»

 

Πηγή: Μελέτησε το

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ