Μοντελάκι η Αναστασοπούλου δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της! [photos] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:07
2/5/2016

Μοντελάκι η Αναστασοπούλου δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της! [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δύο μήνες και κάτι έχουν περάσει από τη γέννηση της κόρης της, Λυδίας και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, σκέτο μοντελάκι, έκανε την πρώτη της φωτογράφηση. Κι εντυπωσιαστήκαμε.

Γιατί βλέπεις, η ηθοποιός μέσα σε αυτό το σύντομο διάστημα, κατάφερε κι έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People για τη νέα ζωή μετά τον ερχομό της κόρης της και παραδέχεται ότι θελει να αποκτήσει και δεύτερο παιδί.

 

"Αν μου το επιτρέψει η φύση, θα ήθελα. Θα ήθελα δέκα παιδιά, αλλά τι να κάνω, δεν ξεκίνησα νωρίς, τώρα γνώρισα τον άντρα μου. Θα σου πω κάτι. Μια μέρα η μαμά μου μιλούσε με μια φίλη μου και τη ρωτούσε πώς τα πάει με το αγόρι της. Όταν είδε ότι ήταν λίγο «χλιαρή», ξέρεις τι της είπε; «Αν δεν τον λαχταράς τον άντρα σου, πώς θα του συγχωρήσεις τα ασυγχώρητα;». Και έχει δίκιο. Εγώ λαχταρώ τόσο πολύ τον Φώτη που, ό,τι τρέλα και να κάνει ‒γιατί είναι παλαβός‒, εγώ τον αγαπώ και αυτός με αγαπάει γιατί δέχομαι τις παλαβομάρες του", αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και παραδέχεται ότι μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί οι περισσότερες αό τις ευχές που είχε κάνει.

 

"Εννέα στα δέκα ναι. Το θέμα της καριέρας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Την καριέρα μου όμως μια μέρα θα την κάνω μεγάλη, έτσι όπως τη θέλω και τη φαντάζομαι".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ