Μόνο φίλοι Γρηγόρης - Μπουλέ; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:15
16/1/2009

Μόνο φίλοι Γρηγόρης - Μπουλέ;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τα έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Νάντια Μπουλέ; Έτσι λένε τα δημοσιεύματα, που θέλουν τους δύο συμπαρουσιαστές να έχουν συνάψει ερωτική σχέση. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η παρέα του «Όμορφου κόσμου» έχει δέσει φέτος, αλλά ο έρωτας τι ρόλο παίζει σε όλα αυτά;

Από τον ΜΑΝΟ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ

Τα έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Νάντια Μπουλέ; Έτσι λένε τα δημοσιεύματα, που θέλουν τους δύο συμπαρουσιαστές να έχουν συνάψει ερωτική σχέση. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η παρέα του «Όμορφου κόσμου» έχει δέσει φέτος, αλλά ο έρωτας τι ρόλο παίζει σε όλα αυτά; Την πίστεψε από την πρώτη στιγμή και ήταν μία από τις πρώτες επιλογές του Γρηγόρη για το team του «Όμορφου κόσμου» η Νάντια Μπουλέ. Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον του παρουσιαστή λένε ότι την είχε βάλει στο «μάτι» από την εποχή που εκείνη παρουσίαζε τη μουσική της εκπομπή στο MAD. Όπως ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί σε στενούς του συνεργάτες τότε, θαύμαζε τη δυνατότητά της να στέκεται απέναντι από την κάμερα και να μιλάει επι δύο ώρες συνέχεια. Έτσι, λοιπόν, εκείνος την εμπιστεύτηκε πριν καλά καλά συνεργαστεί μαζί της και η Νάντια δεν τον διέψευσε. Ανέλαβε αμέσως τις υποχρεώσεις της στην πρωινή εκπομπή του Mega και απέδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και με το παραπάνω. Αυτό «γοήτευσε» τον παρουσιαστή, ο οποίος αναγνωρίζει την προσπάθεια της νεαρής συνεργάτιδάς του και, φυσικά, την έχει από κοντά! Μάλιστα, ήταν το πρόσωπο που επέλεξε από τους συμμετέχοντες στον «Όμορφο κόσμο» για να τον συνοδεύσει στα γυρίσματα των εορταστικών του εκπομπών στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό φυσικά κάποιοι το παρερμήνευσαν, έχοντας κατά νου την ιστορία του Γρηγόρη με τη Ράνια Θρασκιά.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η Νάντια είναι αρραβωνιασμένη και βρίσκεται ένα βήμα πριν από το γάμο με τον άντρα της καρδιάς της. Από την άλλη πλευρά, ο παρουσιαστής του πρωινού του Μεγάλου Καναλιού έχει ως αρχή του ότι το καλό πνεύμα και οι σχέσεις μεταξύ της ομάδας του έχουν ως αποτέλεσμα την πιο δημιουργική δουλειά και φέρνουν καλύτερο αποτέλεσμα. Για του λόγου το αληθές, μάλιστα, πρόσφατα, συγκεκριμένα την ημέρα των γενεθλίων του, προσκάλεσε σύσσωμη τη δημοσιογραφική και τεχνική του ομάδα σε ένα γλέντι μέχρι πρωίας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ