Μοναδικό ντοκουμέντο: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μιλά για τον γιο της από το κρεβάτι του μαιευτηρίου [βίντεο] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:17
2/11/2019

Μοναδικό ντοκουμέντο: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μιλά για τον γιο της από το κρεβάτι του μαιευτηρίου [βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη που έδωσε τον Φρέντι Γερμανό.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγινε φέτος το καλοκαίρι 50 ετών και το βίντεο που είδαμε στη σελίδα Aliki Vougiouklaki Online στο Facebook γυρίστηκε λίγες μέρες μετά τη γέννησή του στις 4 Ιουλίου του 1969.

Ο Φρέντι Γερμανός επισκέφτηκε την Αλίκη στο μαιευτήριο, όπου μόλις είχε γεννήσει τον γιο της και εκέινη μοιράστηκε μαζί του -και με όλο τον κόσμο- την εμπειρία της, μέσα από την

Η Αλίκη ήταν τότε 35 ετών και είχε περάσει πολλές δυσκολίες για να γίνει μητέρα. Δυσκολίες τις οποίες ουδέποτε είχε κρύψει.

Από τα όσα είπε, και θα δείτε στο βίντεο στη συνέχεια, υπογραμμίζουμε τις φορές που είπε πόσο ευτυχισμένη νιώθει, καθώς και μερικές συμπτώσεις που σημείωσε η ίδια.

Πρώτον, ότι ο γιος της γεννήθηκε την ημέρα που σαράντιζε ο γιος της Τζένης Καρέζη, με την οποία, είχε μόλις τονίσει ότι ζούσαν βίους παράλληλους, και δεύτερον το ότι ο πατέρας ο δικός της, ο πατέρας του Δημήτρη Παπαμιχαήλ αλλά και του νονού, "Φίφη" (όπως αποκαλούσε τον Φιλοποίμενα Φίνο η Αλίκη), λεγόταν Γιάννης!

Ιδού το εν λόγω βίντεο...

 

Πηγή: Aliki Vougiouklaki Online

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ