Μιχαλόπουλος: Εγκατέλειψε Αθήνα και υποκριτική - Μάθε πού ζει σήμερα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:01
17/5/2016

Μιχαλόπουλος: Εγκατέλειψε Αθήνα και υποκριτική - Μάθε πού ζει σήμερα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη δεκαετία του 80 ήταν το απόλυτο αρσενικό sex symbol, ενώ τη δεκαετία του 90 ήταν από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης, με αμέτρητες τηλεοπτικές επιτυχίες. 

Ο γάμος του και το άδοξο τέλος του, με τη Ρούλα Κορομηλά απασχόλησε τον Τύπο της εποχής, αν και στη συνέχεια ο Πάνος Μιχαλόπουλος απασχόλησε τη δημοσιότητα, μόνο μέσα από τη δουλειά του. 

Ωστόσο, πριν λίγα χρόνια, ο αγαπημενος πρωταγωνιστης αποφάσισε να τα "βροντήξει" και να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Κι εγκατέλειψε τόσο την υποκριτική, την οποία για πολλά χρόνια υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία και σεβασμό, όσο και την Αθήνα.

 

Σήμερα, ο Μιχαλόπουλος ζει αποτραβηγμένος σε χωριό της Καλαμάτας!

«Δεν με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που μου κάνουν. Δεν έχουν σχέση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που εγώ έχω μέσα μου. Αποφεύγω τα πάντα. Χαίρομαι όταν περπατάω στο δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου. Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου ζωή», δηλώνει ο γοητευτικός ηθοποιός στην εφημερίδα «Freddo».

 

Ο 67χρονος σήμερα ηθοποιός ζει στο χωριό Μικρομάνη, 8 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα και τονίζει ότι πλέον έχει βρει την ηρεμία του και δεν επιθυμεί να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική.

«Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην τηλεόραση, ούτε και στο θέατρο όμως. Δεν υπάρχει και θέατρο για να δουλέψεις πια. Δυο αξιόλογα θέατρα έχει πλέον η Αθήνα. Τίποτα άλλο. Και αυτό που βλέπουμε είναι θέατρο του παραλόγου», τονίζει

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ