Μητσοτάκης: Σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο του με τη Μαρέβα [photos] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:55
29/1/2016

Μητσοτάκης: Σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο του με τη Μαρέβα [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, ο κόσμος ψάχνει να μάθε περισσότερα για εκείνον. Μάλιστα, η προσωπική του ζωή απασχολεί και το life style κομμάτι και ουκ ολίγες φορές, ιλουστρασιόν περιοδικά ασχολούνται με τα προσωπικά του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Εξάλλου, ο γάμος του με τη Μαρέβα και τις δυσκολίες που πέρασε, απασχόλησε τα Μέσα, με τον ίδιο τον Κυριάκο να έχει αναφερθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές για το πώς κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να είναι και πάλι μαζί, καλύτερα και από πριν. Και πάνω σε αυτή νέα αγαπημένη “μανία” για τα lifestyle περιοδικά, που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης, το περιοδικό ΟΚ, δημοσιεύει σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο του με τη Μαρέβα, το 1997 στην Πλάκα.

 

Δείτε το σπάνιο φωτογραφικό υλικό!

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ