Μις Ελλάς: «Ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα!» [vds] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:30
9/12/2015

Μις Ελλάς: «Ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα!» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην εκπομπή «Όλα πρώτη φορά» βρέθηκε καλεσμένη η Μις Ελλάς Θεοδώρα ντε Μοράις Μούσχουρη, η οποία είχε πάει στην Κίνα για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό «Μις Κόσμος», αλλά ακούστηκε ότι εκδιώχθηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Την πρώτη μέρα ήταν όλα μια χαρά. Τη δεύτερη μέρα άρχισαν οι διάφορες δραστηριότητες και πήγα εκεί και μου είπαν «δεν μπορείς να συμμετέχεις εσύ γιατί δεν μας έχεις φέρει αυτά που έχουν ζητηθεί». Εγώ τους είπα ότι δεν τα ξέρω, δεν τα γνωρίζω και μου είπαν «η διοργάνωσή σου δεν σε έχει ενημερώσει; Η αρμόδια αρχή σου θα έπρεπε να ντρέπεται γιατί μέσα στο συμβόλαιο που έχουμε κάνει γράφει ρητά ότι χρειάζονται απαραίτητα στον διαγωνισμό αυτά τα πράγματα, δεν είναι κάτι που μπορούμε να ξεπεράσουμε έτσι».

 

Και συνέχισε:

«Από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Κίνα μέχρι την τελευταία έψαχνα την ελληνική διοργάνωση για να μου στείλουν τις φωτογραφίες για το site. Μια μέρα πριν φύγω η θέση της Ελλάδας στην ιστοσελίδα του Miss World ήταν άδεια. Πήγα εκεί και ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ