Μίνα Αρναούτη: Σοκάρει η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:04
27/6/2016

Μίνα Αρναούτη: Σοκάρει η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη κι έστειλε τις δύο συνεπιβάτιδές του στο νοσοκομείο. Η Μίνα Αρναούτη, η κοπέλα που έδωσε μάχη για τη ζωή της με πολλαπλές επεμβάσεις και επί μακρόν νοσηλεία μιλάει για πρώτη φορά σε συνέντευξη μέσα από το νοσοκομείο. 

Η κοπέλα μίλησε τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη και μιλάει για πρώτη φορά στην εφημερίδα Freddo για εκείνη τη μοιράια νύχτα. Δηλώνει σοκαρισμένη τόσο με το θάνατο του Παντελή αλλά και με όλα όσα ειπώθηκαν για την ίδια εις βάρος της. 

 

Μετά από πολλάπλές επεμβάσεις η Μίνα έχει μεταλλικές ράβδους και σίδερα σε όλη τη δεξιά της πλευρά και αναμένεται να μπορέσει να πατήσει το πόδι της μετά από τρεις μήνες. Όπως λέει αρχικά οι γιατροί της είχαν κρύψει το θάνατο του Παντελή κι αυτό για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση της υγεία της. 

Για όσα της καταλογίζουν λέει πως δεν έχει να κρύψει τίποτα  και προσθέτει πως κάποιοι μάλλον την ήθελαν νεκρή. 

Παρέα πήγαμε μια βόλτα στον άλλο κόσμο και κάποιος αποφάσισε εγώ να γυρίσω, αλλά εκεί θα ξαναπάω κάποτε, οπότε δεν έχω να κρύψω τίποτα.

 

Ήταν ένα τροχαίο όπως χιλιάδες άλλα και ο ένας ήταν πιο τυχερός από τον άλλον. Στην κατάθεσή μου που έχει γίνει γνωστή έχω δηλώσει ότι οδηγούσε ο Παντελής. Μακάρι να ήταν και αυτός τυχερός. Μακάρι να μην ήμουν όλους αυτούς τους μήνες εδώ. Ο κόσμος βγάζει εύκολα συμπεράσματα χωρίς να σκέφτεται πολύ ή σκεπτόμενος συναισθηματικά, γιατί ο Παντελής ήταν αγαπητός σε όλους μας. Κάποιοι προσεύχονται να πεθάνω ή να είχα πεθάνει ή να πέθαινα εγώ και να ζούσε ο Παντελής. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν Θεό; Κι αν έχουν, τι Θεό έχουν;

 'Όσι για το αν ο Παντελίδης ήταν μεθυσμένος η ίδια απαντά:

Δεν έδειχνε μεθυσμένος, ούτε παραπατούσε. Μάλιστα, αστειεύτηκε και τους είπε τα χρήματα που του κέρδισαν να τα πετάξουν λουλούδια στην πρεμιέρα του.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ