Μίνα Αρναούτη: Πώς περιγράφει η μητέρα της το μήνα στην εντατική | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:41
22/3/2016

Μίνα Αρναούτη: Πώς περιγράφει η μητέρα της το μήνα στην εντατική

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Νατάσα Αρναούτη, η μητέρα της Μίνας που επέβαινε στο πίσω κάθισμα του τζιπ του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη μίλησε στην εφημερίδα Real News για το ατύχημα αλλά και για την κατάσταση υγείας της κόρης της. 

Η μητέρα της τριαντάχρονης κοπέλας, αποκαλύπτει τι πραγματικά είπε η κόρη της, στα λίγα λεπτά που ξύπνησε α[πό την καταστολή:

 

 

«Ήθελε να φύγει να πάει στο σπίτι της. Είναι το μόνο πράγμα που είπε. Όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Αφήστε το παιδί μου να γίνει καλά.

Θέλω να τελειώσει αυτή η ιστορία, ακούγονται τόσα πολλά, τα παιδιά όλα μαζί βγήκαν να διασκεδάσουν και κατέληξε εκεί που κατέληξε. Μόνο οι τρεις που ήταν μέσα στο αµάξι ξέρουν την αλήθεια.

Εγώ έχω να αντιµετωπίσω γολγοθά για την αποκατάσταση της Μίνας. Η υγεία της δεν µπορεί να περιµένει πότε θα τελειώσει η δικογραφία. Κάθε ηµέρα που περνά ζω ένα δράµα».

Εν το μεταξύ, η μητέρα της Μίνας, περιγράφει τα πρώτα λεπτά αφότου πληροφορήθηκε το ατύχημα πυο είχε η κόρη της:

 «Οταν έµαθα για το συµβάν, πάγωσα, έµεινα αποσβολωµένη. Ηρθαν συγγενείς µου και µε έβαλαν στο αεροπλάνο. Είµαι έναν µήνα έξω από την εντατική, από το πρωί µέχρι το βράδυ, περιµένω ένα ελπιδοφόρο βλέµµα των γιατρών ότι το παιδί µου πάει καλύτερα.

Πρέπει να είµαι δυνατή για να αντέξω όλο αυτό το µαρτύριο που περνάµε η Μίνα και εγώ. ∆εν επεδίωξα ποτέ τη δηµοσιότητα, γι’ αυτό και δεν µιλάω. Εχω πλήρη εµπιστοσύνη στους γιατρούς του νοσοκοµείου και τον δικηγόρο µου, Γιάννη Κωλέττη».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ