Μηλιωτάκης: Επιτέλους, παραδέχεται ότι χώρισαν με Ηλιάδη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:13
17/9/2012

Μηλιωτάκης: Επιτέλους, παραδέχεται ότι χώρισαν με Ηλιάδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάθε λίγο και λιγάκι όλο κι "έσκαγε" από ένα δημοσίευμα που ήθελε την Αγγελική Ηλιάδη να χωρίζει ή να έχει χωρίσει κιόλας με τον Κώστα Μηλιωτάκη.

Τελευταία φορά που ακούσαμε για το περίφημο ζεύγος ήταν στα τέλη του καλοκαιριού, όταν κυκλοφορήσαν οι φήμες ότι αιτία για τον χωρισμό τους στάθηκε τρίτο ξανθό πρόσωπο από τη Θεσσαλονίκη, που «έκλεψε» την καρδιά του συνθέτη. Πέρα από ένα οργισμένο μήνυμα του Μηλιωτάκη για τις φήμες, από την πλευρά τους δεν είχαμε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Μέχρι που βγήκε ο μουσικοσυνθέτης στην Μεσημεριανή Μελέτη κι επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους Ουφ, λίγο ακόμη και θα μας άφηναν έγκυες (μα τι κομψά που το λέγω). Ηλιάδη και Μηλιωτάκης, λοιπόν, έχουν χωρίσει οριστικά και όχι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο και δη ξανθιά τραγουδίστρια, που πήρε εκείνον από τα... σκαλιά της εκκλησίας. Ο Μηλιωτάκης απέφυγε να σχολιάσει εκείνους που λένε ότι η αοιδός ήταν καταπιεστική απέναντι του, ενώ παραδέχτηκε ότι μένουν σε χωριστά σπίτια. Όπως παραδέχτηκε ότι οι δρόμοι τους χώρισαν κι επαγγελματικά!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ