Μίλα Κούνις: Είμαι ανώριμη και μ' αρέσει | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:25
9/1/2013

Μίλα Κούνις: Είμαι ανώριμη και μ' αρέσει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να είναι η πιο σέξι γυναίκα σε όλο τον πλανήτη, όμως η 29χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι παραμένει ένα "μεγάλο παιδί".

Η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) δεν θεωρεί ότι οι άντρες που φέρονται σαν παιδιά αποτελούν πρόβλημα, αρκεί όταν χρειάζεται να πράξουν ανάλογα με την ηλικία τους να το κάνουν. Άλλωστε, έτσι κάνει και η ίδια αρκετές φορές.

"Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι πρόβλημα. Εντάξει.. καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία καθώς από μια ηλικία και μετά πρέπει να γίνεις ένας υπεύθυνος ενήλικας. Πιστεύω όμως ότι την ίδια στιγμή μπορεί να επιτραπεί στον καθένα να νιώσει παιδί στην καρδιά. Να είναι ανώριμος και να το απολαύσει", αποκάλυψε η Μίλα στο βρετανικό περιοδικό "More!".

Όσο για το τί θα την έκανε ευτυχισμένη; "Να γίνουν νόμιμοι οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου", απάντησε η Μίλα Κούνις, με την αφορμή να έρχεται από τον καλύτερό της φίλο και τον εδώ και χρόνια σύντροφό του, με τον οποίο όμως ούτε μπορούν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ούτε να κάνουν δική τους οικογένεια.

Πάντως, εκείνη, ακόμη περιμένει την πρόταση από τον καλό της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutsher), ο οποίος μόλις κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για να λήξει και τυπικά ο γάμος του με την Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Z. K.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ