Μικρούτσικος - Ρουμπέση: Στα δικαστήρια για ένα... παπί | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:15
17/2/2014

Μικρούτσικος - Ρουμπέση: Στα δικαστήρια για ένα... παπί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στα δικαστήρια βρέθηκαν και πάλι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Δήμητρα Ρουμπέση, τούτη τη φορά για ένα… παπί και μια γουρούνα. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σύμφωνα με δημοσίευμα, τις δύο αυτές μηχανές τις είχαν στην κατοχή τους όσο ήταν παντρεμένοι, ενώ ο Ανδρέας κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση, αφού φέρεται να πήρε μαζί του το μηχανάκι και τη γουρούνα που ανήκαν στην πρώην σύζυγο του.

 

Ο Μικρούτσικος δεν βρέθηκε στο Η' Μονομελές Πλημμελειοδικείο, σε αντίθεση με την Ρουμπέση, που έδωσε κανονικά το «παρών» της.

 

«Ο πρώην σύζυγος μου πήρε φεύγοντας τις δύο μηχανές. Αν και μου είχε πει ότι θα μου τις δώσει, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Επικοινώνησα αρκετές φορές μαζί του, αλλά μάταια. Στη συνέχεια άλλαξε όλα τα κινητά και τα σταθερά του τηλέφωνα και ήταν αδύνατο να τον εντοπίσω. Πήγα κι έκανα τη σχετική καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, ενώ το δήλωσα και στην Εφορία της Νέας Σμύρνης, γιατί οι δύο μηχανές ήταν στο όνομα μου και φοβήθηκα μήπως συμβεί τίποτα και βρεθώ εγώ μπλεγμένη. Ήθελα απλώς να το γνωστοποιήσω ως γεγονός, ότι έχει πάρει εκείνος τις δύο μηχανές. Δεν επιθυμώ να διωχθεί ποινικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος» κατέθεσε η Ρουμπέση.  

 

Σε ερώτηση της προέδρου για το αν υπήρχε δόλος στις πράξεις του πρώην συζύγου της, η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω αν υπήρχε δόλος, δεν νομίζω ότι το έκανε με κάποιο σκοπό». Η πρόεδρος έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση και έκρινε αθώο τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ