Μικρούτσικος:η αντίδραση στην εγκυμοσύνη της Δήμητρας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:40
9/5/2011

Μικρούτσικος:η αντίδραση στην εγκυμοσύνη της Δήμητρας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με το που «έσκασε» σαν βόμβα η είδηση ότι η Δήμητρα Ρουμπέση το πρωί της Παρασκευής έγινε μανούλα, με το που συνήλθαμε από το σοκ, το πρώτο πράγμα πού μας ήρθε στο μυαλό ήτο ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

 

Με το που «έσκασε» σαν βόμβα η είδηση ότι η Δήμητρα Ρουμπέση το πρωί της Παρασκευής έγινε μανούλα, με το που συνήλθαμε από το σοκ, το πρώτο πράγμα πού μας ήρθε στο μυαλό ήτο ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Τα ήξερε τα νέα της Δήμητρας; Πώς να αντέδρασε άραγε; Οεο.

 

Γιατί δεν είναι και λίγο να μαθαίνεις ότι η πρώην σου, όχι μόνο βρήκε άλλον, αλλά απέκτησε και παιδί. Μεγάλη κεραμίδα. Και ως φαίνεται, ως... κεραμίδα έπεσε στο κεφάλι του η είδηση. Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», ο Ανδρέας δεν είχε ιδέα για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας, αφού εκείνη φρόντισε όλο αυτό το διάστημα να απομακρυνθεί από όλους και όλα που είχαν σχέση με το παρελθόν.

 

Για του λόγου το αληθές, στην εκπομπή Super Star, οι πρώην συνεργάτες της με πρώτο και καλύτερο τον Θοδωρή Ρακιντζή, με τον οποίο ήταν φίλοι, δεν έκρυψαν το παράπονο τους που «χάθηκε» έτσι ξαφνικά και δεν απαντούσε ποτέ στα τηλεφωνήματα τους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ