Μετακομίζει στο Παρίσι ο Φώτης Σεργουλόπουλος; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:37
21/10/2016

Μετακομίζει στο Παρίσι ο Φώτης Σεργουλόπουλος;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φέτος ο Φώτης Σεργουλόπουλος απέχει από την τηλεόραση αφού όπως έχει ξεκαθαρίσει τόσο ο ίδιος όσο και η Μαρία Μπακοδήμου προτίμησαν να ξεκαθαρίσει πρώτα το τηλεοπτικό τοπίο και μετά να δουν εάν και τι θα κάνουν στην τηλεόραση.

Αλλά μήπως ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει κάτι άλλο στο νου του;Ίσως να μετακόμιζε σε άλλη χώρα; Και πως μία τέτοια απόφαση σχετίζεται με τον γιο του, Γιώργο; Την απάντηση έδωσε στο περιοδικό People λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Έχω φερθεί πολύ ψύχραιμα με τον Γιώργο και τον αντιμετωπίζω με λογική και προσοχή. Θέλω να μορφωθεί. To παιδί είναι μια προέκταση χρόνου της ίδιας σου της ζωής. Βλέπεις το παιδί ως τη συνέχειά σου. Οπότε θα προσπαθήσω να του δώσω τα απαραίτητα εφόδια, ώστε, αν ήμουν εγώ στη θέση του, να έκανα καλύτερα πράγματα από αυτά που έχω ήδη κάνει.»

 

Και συνεχίζει: 

«Επιθυμώ ο Γιώργος να γίνει ένας καλός άνθρωπος, διαβασμένος και ενημερωμένος για την ιστορία. Να γνωρίζει πως στο παρελθόν συνέβησαν ορισμένα γεγονότα που οδήγησαν την ανθρωπότητα σε μια καταστροφή. Ακόμα κι αν δεν τα έζησε, πρέπει να γνωρίζει πως η δικτατορία και ο ναζισμός έχουν δημιουργήσει τα μεγαλύτερα δεινά στον κόσμο».

Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και γνωρίζοντας πως έχει φίλους και τη δυνατότητα να μείνει στο Παρίσι, όπου έζησε στο παρελθόν για ένα διάστημα, τον ρωτάω αν σκέφτηκε κάποια στιγμή να πάρει τον Γιώργο και να μετακομίσουν εκεί. «Η Γαλλία είναι μια χώρα που, αν μη τι άλλο, σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αξίες της ζωής. Βεβαίως και ζει μια κρίση, όπως όλος ο πλανήτης, αλλά θα μου άρεσε ο Γιώργος να ζήσει εκεί, καθώς θα μάθαινε τι σημαίνει σεβασμός απέναντι στον άνθρωπο. Στην Ελλάδα, λίγο πολύ το έχουμε ξεχάσει αυτό. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, όχι όμως στο άμεσο μέλλον».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ