Μεντή: Ζει 12 χρόνια χώρια από το σύντροφό της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:20
2/2/2015

Μεντή: Ζει 12 χρόνια χώρια από το σύντροφό της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Νένα Μεντή και σε μία από τις σπάνιες φορές μίλησε για την προσωπική της ζωή. 

Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι εδώ και 37 χρόνια είναι ζευγάρι με συνάδελφό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη, αλλά τα τελευταία χρόνια χωρίς να έχουν χωρίσει μένουν σε διαφορετικά σπίτια. Επίσης, η Μεντή μίλησε και για τον ξαφνικό θάνατο του πρώτου της συζύγου, που επίσης ήταν ηθοποιός.

Κρατάς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Γιατί; Τι είμαι; Σταρ για να τη βγάλω στα φλας; Ποτέ δεν το έκανα, ούτε την εποχή που γινόταν χαμός με τις «Χάριτες» και το «Δις εξαμαρτείν»».

Ας πούμε ποτέ δεν έχουμε δει την κόρη σου.

«Τι έπρεπε; Να φωτογραφίζομαι μαζί της όπως κάνουν τόσες; Ποτέ δεν το έκανα».

Πώς τη λένε; Με τι ασχολείται;

«Μαρία. Και είναι δασκάλα χορού».

Και με το μπαμπά της, τον ηθοποιό Σταύρο Μερμήγκη, έχετε παντρευτεί;

«Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου. Έκανα έναν πρώτο γάμο μικρή, μα έχασα τον άνδρα μου πολύ νέο και τα τελευταία τριάντα επτά χρόνια είμαστε ζευγάρι με το Σταύρο».

Με τον οποίο μείνατε μαζί αρχικά, αλλά μετά αποφασίσατε να ζείτε ξεχωριστά.

«Ζήσαμε είκοσι πέντε χρόνια στο ίδιο σπίτι και τα τελευταία δώδεκα μένω μόνη μου. Μόνη μου εγώ, σε ένα σπίτι κοντά η Μαρία και σε ένα άλλο, λίγο πιο μακριά, ο Σταύρος. Έχουμε ο καθένας την αυτονομία του και όταν θέλουμε βρισκόμαστε».

Διάβαζα προ ημερών για τον άνδρα που έχασες και έμεινα άφωνος γιατί δεν το γνώριζα.

«Ήταν πολύ καλός ηθοποιός. Κώστας Στυλιάρης λεγόταν. Είχαν βγει με έναν φίλο του και έπαψε να χτυπά η καρδιά του. Ήρθαν στο σπίτι μου στις 7 το πρωί και μου χτύπησαν το κουδούνι τρεις φίλοι μας. Ο Μίμης Χρυσομάλης, ο Γιώργος Μοσχίδης και ένας γιατρός. Δεν κατάλαβα. Δεν ρώτησα. Τους έψησα καφέ. Δεν είχαν δύναμη να μου το πουν. Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και ήμουν είκοσι εννιά χρονών. Είχα χάσει δύο χρόνια πριν το μπαμπά μου που λάτρευα, που ήταν ο μεγάλος μου έρωτας και δύο χρόνια μετά έζησα αυτή τη νέα απώλεια».

Πηγή: Real life

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ