Μεντή: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το χαμό του άντρα της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:35
4/2/2015

Μεντή: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το χαμό του άντρα της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Νένα Μεντή σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει, αυτές έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η τελευταία ωστόσο συνέντευξη της σημαντικής ηθοποιού στη Real life, προκάλεσε αίσθηση, αφού για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο θάνατο του συζύγου της, όταν εκείνος ήταν μόλις 34 ετών!

«Ήταν πολύ καλός ηθοποιός. Κώστας Στυλιάρης λεγόταν. Είχαν βγει με έναν φίλο του και έπαψε να χτυπά η καρδιά του. Ήρθαν στο σπίτι μου στις επτά το πρωί και μου χτύπησαν το κουδούνι τρεις φίλοι μας. Ο Μίμης Χρυσομάλλης, ο Γιώργος Μοσχίδης και ένας γιατρός. Δεν κατάλαβα. Δε ρώτησα. Τους έψησα καφέ. Δεν είχαν δύναμη να μου το πουν. Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια κι ήμουν είκοσι εννιά χρονών. Είχα χάσει δύο χρόνια πριν τον μπαμπά μου που λάτρευα, που ήταν ο μεγάλος μου έρωτας, και δύο χρόνια μετά έζησα τη νέα αυτή απώλεια», αποκαλύπτει για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

 

Όσο για το πώς βίωσε  τη σημαντική αυτή απώλεια, αποκαλύπτει: «Ή τρελαίνεσαι ή πηδάς από το μπαλκόνι ή λες "θα ζήσω και θα τον θυμάμαι πάντα"… Έκανα το τρίτο, με πολύ πόνο. Θυμάμαι στο νεκροταφείο υπήρχε ένας βουβός πόνος από όλους. Ήταν ασύλληπτο να χαθεί έτσι ένα παλικάρι τριάντα τεσσάρων χρόνων»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ