Μενεγάκη - Λάτσιος: Ζαλίζει η πολυτέλεια της χρυσής έπαυλης στα Μελίσσια! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:01
28/3/2016

Μενεγάκη - Λάτσιος: Ζαλίζει η πολυτέλεια της "χρυσής" έπαυλης στα Μελίσσια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κόντρα δίχως τέλος, είναι αυτή ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, με φόντο την υπέρ-πολυτελή έπαυλη στα Μελίσσια. Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζεύγος καλά κρατεί, ενώ το φως της δημοσιότητας βλέπουν νεα στοιχεία για την πολυτέλεια του σπιτιού.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Νέο δημοσιέυμα, αποκαλύπτει ότι η δικαστική τους διαμάχη για το σπίτι κορυφώνεται, ενώ ένας πραγματογνώμονας φέρεται ότι θα δώσει τη λύση, αφού θα εκτιμήσει την αξία της έπαυλης των πολλών εκατομμυρίων ευρώ με τα χρυσά ταβάνια!

Όπως αποκαλύπτει το Secret των Παραπολιτικών, την περασμένη Τρίτη το πρώην ζευγάρι είχε ραντεβού στα δικαστήρια, αλλά κανείς τους δεν εμφανίστηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.  Το νέο αυτό ραντεβού των δύο πρώτην συζύγων είχε δοθεί προκειμένου να οριστεί πραγματογνώμονας που θα κάνει εκτίμηση του σπιτιού και να δώσει τη λύση στη μεταξύ τους διαμάχη.

 

Ο ορισμός του πραγματογνώμονα θα γίνει τον Ιούνιο. Από το πόρισμά του θα προκύψει εκτίμηση της συνολικής αξίας του σπιτιού, αλλά και το αν μπορεί να διαχωριστεί, προκειμένου να ζήσουν και οι δύο εκεί ή, εάν αυτό δεν κριθεί δυνατό, να εκποιηθεί και το τίμημα να μοιραστεί στα δύο μέρη. Η πλευρά του Λάτσιου ζήτησε να δοθεί κοντινή ημερομηνία δικασίμου, καθώς επρόκειτο απλώς για έναν ορισμό πραγματογνώμονα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε ρόλο μάρτυρα από την πλευρά του Λάτσιου στην τελευταία δικαστική μάχη του πρώην ζευγαριού, παρουσιάστηκε η αδελφή του Αγλαΐα. Στην κατάθεση της πρώην διευθύντριας παραγωγής της εκπομπής της Ελένης, αναφέρεται μεταξύ άλλων για το σπίτι των Μελισσίων:

«Είναι μια ιδιαίτερα πολυτελής κατασκευή. Όλα τα υλικά είναι πολυτελή. Έχει χρυσά ταβάνια και καταπληκτικά πατώματα. Είναι μια κατασκευή πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Αν κανείς προσπαθήσει να το φέρει σε άλλη κατάσταση, δηλαδή να το χωρίσει, θα χαθεί η αξία του ακινήτου και των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα χαθούν τα χρήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα χαθούν τα χρήματα που έχουν επενδύσει στην κατασκευή. Η αξία του ακινήτου είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ». 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ