«Με αξίωσε ο Θεός και εν μέσω καραντίνας μετέλαβα κάποιες φορές το σώμα και το αίμα του Χριστού...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:44
15/5/2020

«Με αξίωσε ο Θεός και εν μέσω καραντίνας μετέλαβα κάποιες φορές το σώμα και το αίμα του Χριστού...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Μαρία Σολωμού που δήλωσαν ότι θα κοινωνούσαν με κάθε τρόπο και κόστος, ένας ακόμη διάσημος κύριος δηλώνει πως κατάφερε να κοινωνήσει παρά τις απαγορεύσεις. 

Ο λόγος για τον Νίκο Αναδιώτη ο οποίος  δήλωσε ότι θα κοινωνήσει την Κυριακή. Όπως υποστήριξε ο ίδιος την περίοδο της Σαρακοστής κι ενώ ήταν σε καραντίνα κοινώνησε, αφού πρώτα εξομολογήθηκαν τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του.

Ο ίδιος είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ:  "θα ήταν βλασφημία αν έλεγα ότι μπορεί να μεταδοθεί κάποιο νόσημα από τη Θεία Κοινωνία. Με αξίωσε ο Θεός και εν μέσω καραντίνας και φυσικά εφόσον μου είχε δοθεί η ευλογία του Πνευματικού μου, μετέλαβα και αυτόν τον καιρό, κάποιες φορές το σώμα και το αίμα του Χριστού. Το έπραξα και εγώ και η οικογένειά μου. Περιμένω με μεγάλη προσμονή την Κυριακή που μας έρχεται να ανοίξουν οι Ιεροί Ναοί και κανονικά και νόμιμα. Με μεγάλη μου χαρά και ανυπομονησία θα προετοιμαστώ για να προσέλθω στη Θεία Λειτουργία και να μεταλάβω το σώμα και το αίμα του Χριστού και εγώ και η οικογένειά μου".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ