Μάχη για τη ζωή δίνει νεαρή εστεμμένη των Καλλιστείων | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:45
19/11/2013

Μάχη για τη ζωή δίνει νεαρή εστεμμένη των Καλλιστείων

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα σκληρό παιγνίδι επεφύλαξε η μοίρα για νεαρό μοντέλο – εστεμμένη των καλλιστείων, με τη μητέρα της να κάνει δημόσια έκκληση στον ιατρικό κόσμο.

Η Νάσια Λαμπίρη, Μις Γιάνγκ στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2012,  αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ το χειρουργείο που πρέπει να υποβληθεί κρίνεται υψηλού ρίσκου, με τη μητέρα του μοντέλου να βρίσκεται σε απόγνωση.

 

«Το παιδί ξαφνικά μέσα σε 1,5 μήνα αρρώστησε. Μία νευρολόγος θεώρησε απαραίτητο να γίνει αξονική και βρέθηκε όγκος στο κεφαλάκι του. Το εξετάσανε, το ψάξανε και βρήκανε ότι είναι πολύ επικίνδυνος γιατί είναι κοντά στον οπτικό φλοιό. Μετά από πολύ καιρό μου δώσανε εξιτήριο και το πήρα το παιδί σπίτι, χωρίς να μου πουν οποιονδήποτε κίνδυνο, και ξαφνικά το παιδί μου στην εβδομάδα μέσα, χωρίς να ξέρω εγώ τι είχε πάθει, δεν ήτανε καλά και έπαθε υδροκεφαλία, γέμισε λέει υγρό το κεφαλάκι του από τον όγκο και πίεζε,. Κι αν δεν το χειρουργούσαν σε μία ώρα θα πέθαινε το παιδί», αποκαλύπτει η μητέρα της Λαμπίρη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Και συνεχίζει εξηγώντας ότι η αφαίρεση του όγκου έχει πολύ υψηλό ρίσκο και η ίδια διστάζει να δώσει την έγκριση της για μία νέα επέμβαση.

«Μου δίνουν 15% ότι θα πεθάνει το παιδί στο χειρουργείο. Εγώ δεν μπορώ να το βάλω στο χειρουργείο με 15%. Δεν μπορώ να υπογράψω εγώ τέτοιο πράγμα. Καμιά μάνα δεν θα υπέγραφε. Έχει έναν όγκο που λέγεται Γερμίνωμα, αλλά δεν είναι βέβαιοι, μπορεί να είναι άλλου είδους όγκος και δεν μπορούν να κάνουν ακτινοθεραπεία αν δεν ξέρουν ότι είναι όντως αυτό. Δεν ξέρουν ακόμα αν είναι καλοήθης ή κακοήθης ο όγκος. Εμένα να πάρει ο Θεός, όχι αυτό το κοριτσάκι. Ποιος γιατρός μπορεί να το κάνει καλά; Αυτό θέλω», δηλώνει και κάνει έκκληση να αναλάβει την κόρη της κάποιος ειδικός γιατρός.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ