Ματσούκα: Ξάπλα στην πλαζ με τον Φιξ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:29
1/7/2013

Ματσούκα: Ξάπλα στην πλαζ με τον Φιξ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλά ακούστηκαν για τη σχέση της Δήμητρας Ματσούκα με τον Γιάννη Φιξ και την επανασύνδεση τους το Πάσχα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Εκεί δηλαδή που μαθαίναμε ότι το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί, δίνοντας κι άλλη ευκαιρία στη σχέση του, εκεί διαβάζαμε για προβλήματα και τσακωμούς. Ωστόσο, η πραγματικότητα απέχει πολύ από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και απόδειξη είναι οι ξέγνοιαστες βουτιές τους στον Αστέρα.

 

Ματσούκα και Φιξ όχι μόνο είναι μαζί, αλλά είναι και μες στον τρελό τον έρωτα και από το Πάσχα, οπότε κι έδωσαν νέα ευκαιρία στη σχέση τους, είναι αχώριστοι. Μάλιστα το ζευγάρι τα σαββατοκύριακα απολαμβάνει τις βουτιές του στον Αστέρα και όσοι τους βλέπουν από κοντά, μιλούν για μεγάλο έρωτα.

Εξάλλου, αυτό παραδέχεται και το φιλικό τους περιβάλλον. «Ο Γιάννης αποτελεί για την Δήμητρα τη σιγουριά που πάντα αναζητούσε και εκείνη το περιπετειώδες πάθος που πάντα έψαχνε» δηλώνουν στο Thema People. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν μένουν ακόμη μαζί, αλλά στον ελεύθερο χρόνο τους είναι αχώριστοι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ