Μαστροκώστα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον καρκίνο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:37
15/7/2014

Μαστροκώστα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον καρκίνο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πέντε χρόνια μετά και η Γωγώ Μαστροκώστα προχωρά σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. 

Μιλά για τη δύσκολη περίοδο εκείνη, συγκινεί όταν παραδέχεται ότι δεν έζησε το παιδί της μωρό, ενώ γι ακόμη μία φορά δεν κρύβει την επιθυμία της να αποκτήσει κι ένα δεύτερο παιδί. «Με τον Τραϊανό ονειρευόμασταν να κάνουμε μεγάλη οικογένεια. Είμαι τώρα σε μια φάση που θα δείξει αν θα μπορέσω να κάνω άλλο παιδί, αλλά εύχομαι να συμβεί» λέει.

Για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο εξηγεί ότι η αρρώστια δεν επηρέασε το χαμόγελό της, αfού δεν είναι άνθρωπος που κλαίγεται.

«Δεν με έχει δει κανείς στο σπίτι μου να κλαφτώ, ούτε ο άντρας μου, ούτε η μάνα μου. Απεχθάνομαι τους ανθρώπους που κλαίγονται, δεν το μπορώ καθόλου. Το μόνο που με στεναχωρεί και το συνειδητοποιώ τώρα που η Βικτώρια μεγάλωσε, είναι όταν βλέπω μαμάδες με τα μωράκια τους. Εγώ το έχασα αυτό το κομμάτι. Το παιδί μου δεν το έζησα μωρό, με την έννοια πως δεν το ευχαριστήθηκα. Μπορεί να ήμουν εκεί, αλλά δεν ήμουν κιόλας. Το μυαλό μου δυστυχώς δεν ήταν εκεί» εξομολογείται.

Για τη σχέση της με το σύζυγο της την περίοδο εκείνη κι αν η αρρώστια της την επηρέασε, λέει: «Αυτές οι καταστάσεις, γνωρίζοντας και άλλες περιπτώσεις, θα έλεγα πως είτε σε δένουν ακόμα περισσότερο, είτε σε απομακρύνουν. Δεν θεωρώ πως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που κάποια ζευγάρια απομακρύνονται, αλλά μια τέτοια δοκιμασία γίνεται συχνά η αφορμή. Θεωρώ πως σε μια ουσιαστική σχέση, δεν θα σου προσθέσει κάτι, αλλά δεν θα σου αφαιρέσει κιόλας».

Και συνέχισε: «Είμαι ένας άνθρωπος που είχα πάντα σωστές προτεραιότητες. Δεν το είχα ποτέ χάσει, έτσι, πραγματικά, δεν άλλαξε τίποτα. Τα ίδια πράγματα που ήταν πριν σημαντικά στη ζωή μου, τα ίδια είναι και τώρα. Δεν έδινα ποτέ σημασία στην επιφάνεια, ανέκαθεν με ενδιέφερε η ουσία. Όταν είσαι μέσα στο πρόβλημα, μπορεί να το σκεφτείς αυτό κάπως πιο έντονα. Αλλά όσο περνά ο καιρός και αν είσαι τυχερός και γίνεις εντελώς καλά, μετά επιστρέφεις στην καθημερινότητα. Και μου αρέσει να επιστρέφω στην καθημερινότητα. Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα χαζά λες και είναι σημαντικά, γιατί αυτό μου δείχνει πως είμαι καλά.

 

Πηγή: People

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ