Μας έστειλε ο Κούγιας: Δεν έχει ούτε ευρώ στην τράπεζα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:30
8/10/2015

Μας έστειλε ο Κούγιας: Δεν έχει ούτε ευρώ στην τράπεζα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που έδωσε για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε με ειλικρίνει για τα πάθη του, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει... μία! Και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

 

«Έχω πάρει πολλά μαθήματα. Σε ηλικία δεκαοχτώ χρόνων αγόρασα μια μοτοσυκλέτα και έπειτα από ένα ατύχημα αναγκάστηκα να περάσω δεκαεννιά μήνες στο νοσοκομείο, ενώ απαιτήθηκαν τρία χρόνια για να περπατήσω κανονικά», αποκάλυψε αρχικά.

 

Και πρόσθεσε:

" Ήμουν φυτό. Συνήλθα έπειτα από σαράντα μέρες.Κατάλαβα ότι δεν είναι τίποτα ο θάνατος. Έχω εξοικειωθεί πολύ νωρίς με την ιδέα του. Από τότε αποφάσισα ότι κάθε μέρα πρέπει να τη ζεις σα να είναι η τελευταία. Γι' αυτό σας είπα είμαι δούλος των παθών μου. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Δεν έχω πάψει να το διατυμπανίζω. Γι' αυτόν το λόγο είμαι ένας άνθρωπος ικανοποιημένος στη ζωή. Ό,τι ονειρεύτηκα ή θέλησα με πάθος το έζησα».Κι επειδή η αποκάλυψη ότι δεν έχει ευρώ στην τράπεζα, είναι ένα σοκ, εξήγησε ο ποινικολόγος.

"Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Μόλις μάζευα κάποια χρήματα τα επένδυα. Ακόμα και τώρα που με ελέγχουν εξονυχιστικά δεν βρήκαν στην τράπεζα ούτε ένα ευρώ. Ότι έβγαζα το ξόδευα. Θέλω να είμαι ο φτωχότερος του νεκροταφείου, αλλά να έχω ζήσει μια πολύ όμορφη ζωή".

 

Πηγή: περιοδικό ΕΓΩ 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ