Μας έστειλε αδιάβαστους η Βατίδου: Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:12
14/1/2016

Μας έστειλε αδιάβαστους η Βατίδου: Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που η Εύη Βατίδου κάνει δηλώσεις, τις περισσότερες φορές αυτές δεν περνούν απαρατήρητες και κυρίως ασχολίαστες! 

Τη μία δηλώνει ότι μετά το διαζυγιο της με τον Αλέξη Κούγια δεν έκανε σχέση, την άλλη ότι δεν έκανε σοβαρή σχέση. Σε άλλη συνέντευξη αποκαλύπτει ότι δεν ερωτεύτηκε μετά το διαζύγιο της και σε άλλη "ακυρώνει" τους πρώην συντρόφους της - πάντα στη μετά Κούγια εποχή - χαρακτηρίζοντας τους μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή... "βλαμμένους". 

 

Και τώρα έρχεται και αποκαλύπτει ότι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης και μας έστειλε αδιάβαστους! Το πρώην μοντέλο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ποια είναι η γνώμη της για το σύμφωνο συμβίωσης (μόνο η Βατίδου είχε μεινει που να μη ρωτηθεί για το θέμα) κι εκείνη έδωσε την πλέον ανατρεπτική απάντηση, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια έχει υπογραψει σύμφωνο πριν τρία χρόνια!

 

Όπως εξήγησε ο πρώην σύζυγος της ήταν ενήμερος κι επέλεξε το σύμφωνο, επειδή υπάρχουν τα παιδιά. Αλλά μία που το υπέγραψε και μία που πήγε και το ακύρωσε! Εννοείται ότι δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο σύντροφός της, ενώ και στο Πρωινό έμειναν με την απορία. Αν και η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι δεν είναι αυτός που ξέρουν! 

 

Ποιον ξέρουν/ξέρουμε; Μετά το χωρισμό της με τον Κούγια, οι μόνες σχέσεις της που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν με τον Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο με τον χώρισαν το 2001 και η άλλη ήταν με τον Ηλία Κρασσά (ναι, ναι της Βίκυς της Καγιά) με τον οποίο χώρισαν το Νοέμβριο του 2013. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ