Μάρθα Καραγιάννη: Τα νεότερα για την υγεία της και ο λόγος για τον οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:22
17/2/2020

Μάρθα Καραγιάννη: Τα νεότερα για την υγεία της και ο λόγος για τον οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από μερικές ημέρες όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα. 

Η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου ένιωσε έντονη κόπωση πριν λίγες ημέρες και σε συνδυασμό με τον υψηλό πυρετό και τους πόνους στην κοιλιακή χώρα, κρίθηκε απαραίτητη η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο. 

Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της έδωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας μέσω facebook. Στην ανάρτηση του αναφέρει πως η κατάσταση της έχει βελτιωθεί. 

Δείτε ακόμη: «Άγριες Μέλισσες»: Αναγνωρίζεις ποιοι πρωταγωνιστές κρύβονται πίσω από τις μάσκες;

H ανάρτηση του: 

Επειδή υπάρχει έντονη ανησυχία για την υγεία της σπουδαίας μας Μάρθας Καραγιάννη, επικοινώνησε μαζί μου ο γιατρός και κολλητός φίλος της Μαρθουλας και της Ντόρας, Δημήτρης Σούρας και μου μετέφερε τα εξής: " η Μάρθα ένιωσε έντονη κόπωση πριν λίγες ημέρες, ανέβασε πυρετό και είχε πόνους στην κοιλιακή χώρα. Εισήχθη σε ιδιωτική κλινική όπου της παρέχονται όσα χρειάζεται. Παίρνει φαρμακευτική αγωγή και θα παραμείνει μερικές ακόμα μέρες στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλύτερη από την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο".
Στο πλευρό της συνεχώς ο φύλακας άγγελος της ΝΤΟΡΑ ΔΟΥΜΑ και ο γιατρός της ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΡΑΣ.
Οι προσευχές όλης της Ελλάδας, κοντά σου Μαρθουλα!

Σας θυμίζουμε πως στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Κώστας Βουτσάς η κατάσταση του οποίου βελτιώνεται καθημερινά. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ