Μάρω Κοντού: «Τα πέταγα τα λεφτά. Δεν τα υπολόγιζα ούτε τα υπολογίζω» [vds] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:15
28/2/2017

Μάρω Κοντού: «Τα πέταγα τα λεφτά. Δεν τα υπολόγιζα ούτε τα υπολογίζω» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την έχουμε συνηθίσει στις συνεντεύξεις της να μιλάει έξω από τα δόντια και αυτό έκανε για μία ακόμα φορά η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σημερινή της οικονομική κατάσταση, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν είναι καθόλου αυτή που μπορεί να φαντάζεται κανείς, αλλά είναι ευχαριστημένη με αυτά που έχει: 

«Έχω θέματα οικονομικά, είμαι πάρα πολύ σφιγμένη όπως όλη η Ελλάδα. Μπορεί πολλοί να αναρωτηθούν: και τα λεφτά από τις ταινίες; Τα λεφτά από όλα αυτά τα χρόνια; Τα πέταγα παιδιά! Τα ψώνιζα, έκανα δώρα, ταξίδια, δεν τα υπολόγιζα… Ούτε σήμερα τα υπολογίζω. Έχω μια τεράστια σύνταξη των 770 ευρώ. Ήταν 800, αλλά τα 30 εξαφανίζονται κάθε μηνα αι έχω κι ένα κεραμίδι στο κεφάλι μου. Είναι υπεραρκετά. Άλλοι δεν έχουν τίποτα από αυτά τα δύο που έχω εγώ».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ