Μαρίνος: Η μοναξιά τον οδήγησε στο Σπίτι του Ηθοποιού | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:20
11/2/2014

Μαρίνος: Η μοναξιά τον οδήγησε στο Σπίτι του Ηθοποιού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εξιτήριο πήρε ο Γιώργος Μαρίνος από το νοσοκομείο «Υγεία», όπου νοσηλευόταν μετά από το έμφραγμα που υπέστη.

Ωστόσο, ο μεγάλος showman δεν επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά πήγε στο «Σπίτι του ηθοποιού», όπου θα φιλοξενηθεί για λίγο διάστημα. Και όπως λέγεται, ο φόβος της μοναξιάς ήταν αυτός που τον οδήγησε να μείνει στον χώρο, που έφτιαξε με πολλή αγάπη η καλή του φίλη Άννα Φόνσου.

 

Εξάλλου, η ηθοποιός ήταν μαζί του όλες τις προηγούμενες μέρες, αλλά και κατά την έξοδο από το νοσοκομείο, όπου ο φακός τον απαθανάτισε για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια αποξένωσης από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Μαρίνος, φανερά καταβεβλημένος από την περιπέτεια της υγείας του, φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι, ενώ προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όσο για το πρόβλημα υγείας, η Φόνσου εξηγεί τι συμβαίνει, αφού πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν. «Βάλαμε ένα μπαλονάκι γιατί η αρτηρία του είχε κλείσει. Ο γιατρός του μας είπε ότι είναι πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα» δήλωσε.

 

Και συνέχισε: Εμείς είμαστε πολύ κοντά του, το μόνο που έχω να πω είναι ότι κανείς άλλος δεν ήταν κοντά του. Όλοι παίρνουν πληροφορίες από μένα τηλεφωνικά, έρχονται για 1 λεπτό και φεύγουν, ενώ ο Γιώργος χρειάζεται τις παρουσίες».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ