Μαρινέλλα- Ρέμος- Νικολόπουλος: Γιατί «τα πήραν» με την ΕΡΤ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:30
9/9/2016

Μαρινέλλα- Ρέμος- Νικολόπουλος: Γιατί «τα πήραν» με την ΕΡΤ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το μεσημέρι τη Μαρινέλλα, τον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Νικολόπουλο στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν εν όψει της τελευταίας καλοκαιρινής συναυλίας τους την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Πέτρα στην Πετρούπολη.

Από τη συνέντευξη τύπου απουσίαζε συνεργείο της ΕΡΤ, κάτι που τους στενοχώρησε, αλλά και τους εξαγρίωσε, ενώ φέρονται να είπαν τα ακόλουθα:

 

«Είναι ντροπή να μας ... γυρίζουν την πλάτη και να απαξιώνουν μια συναυλία τριών δημιουργών που έχουν γράψει την δική τους ιστορία. Δε φτάνει που υπάρχει τέτοιο κλίμα στα τηλεοπτικά πράγματα με τις άδειες και που παίζεται τέτοιο...θρίλερ σχετικά με αυτές, πρέπει να βιώνουμε και την αδιαφορία του κρατικού καναλιού που πληρώνουμε όλοι μας, για την μουσική και τον πολιτισμό;Ή δεν είμαστε του... γούστου τους;».

Πάντως, πέρα από τον θυμό τους για το κρατικό κανάλι, εξέφρασαν τον προβληματισμό, τη στενοχώρια τους για το θολό τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ