Μαρίνα Πατούλη: Θετική στον κορονοϊό δύο εβδομάδες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου - Τι καταγγέλει δημόσια | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:48
4/5/2021

Μαρίνα Πατούλη: Θετική στον κορονοϊό δύο εβδομάδες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου - Τι καταγγέλει δημόσια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής αποκαλύπτει ότι έχει νοσήσει με Covid ενώ την ίδια στιγμή καταγγέλει ότι της ζητήθηκε να... σιωπήσει!

Στις 17 Απριλίου η Μαρίνα Πατούλη έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της και μοιράστηκε φωτογραφία και ένα μήνυμα προτροπής προς όλο τον κόσμο.

"Λέμε ΝΑΙ στο εμβόλιο της Ζωής!#αgainstcovid Μαζί με τους συνανθρώπους μου που ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες εμβολιαζόμαστε Σήμερα για να κατακτήσουμε το Αύριο που αξιζει σε όλους μας !!!!Συνεχίζουμε δυναμικά κ με υπευθυνότητα για να επανακτήσουμε την πρότερη καθημερινότητά μας!", έγραφε τότε.

 

 

Σήμερα, με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram η κυρία Πατούλη αφενός αποκαλύπτει ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, αφετέρου καταγγέλει ότι της έγιναν συστάσεις για να αποσιωπήσει το όλο θέμα. Ιδού τι έγραψε χαρακτηριστικά:

 

Πριν από λίγη ώρα και μετά από εξέτασή μου από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής που διενεργεί ελέγχους για τον Covid19, ενημερώθηκα πως είμαι… «περίπου θετική» στον κορωνοϊό, στο rapid test. Λίγο αργότερα, μου έγινε επίσης η σύσταση να μην μιλήσω σε κανέναν (!), να σιωπήσω (!), να το περάσω μόνη μου (!). Με έχουν συνηθίσει άλλωστε να σιωπώ και να περνάω μόνη μου κάθε τι.
Κακό ή καλό όπως τις Άγιες ημέρες του Πάσχα… Δεν μίλησα για αυτές. Δεν σας αφορά άλλωστε ο πόνος της προσωπικής μου μοναξιάς. Δεν θέλησα να βαρύνω τη χαρά σας, ούτε να βάλω σκιάστρα στην ευτυχία σας. Τώρα όμως θα μιλήσω, γιατί για εμένα, τα λόγια έχουν βαρύτητα, αξία και σημασία όταν προλαμβάνουν το κακό που μπορεί να βρει κάποιον άλλον. Συγγενή, φίλο, γνωστό, ή άγνωστο.
Είμαι θετική λοιπόν στον ιό και αρνητική σε κάθε είδους παιχνίδια που αφορούν σε πολιτικές εικόνες και όχι σε μικρά παιδιά. Γι’ αυτό και χρέος μου, πάνω από όλα ηθικό, είναι να ενημερώσω όλον τον κόσμο με τον οποίο ήρθα τις τελευταίες ημέρες σε επαφή. Προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι η απομάκρυνση από το σπίτι τόσο του παιδιού μου όσο και της γυναίκας που μας φροντίζει.
Έχω καλέσει τον ΕΟΔΥ ώστε να αναλάβει με αξιοπιστία την περαιτέρω διερεύνηση της προσωπικής μου κατάστασης, λόγω του ότι ανήκω σε ευπαθή ομάδα. Αν φοβάμαι; «Ναι». Αν ανησυχώ και για εσάς; Χίλιες φορές «Ναι». Σας ενημερώνω με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με υπέρτατο συναίσθημα αγάπης. Καμία εικόνα δεν είναι πάνω από την υγεία του κοινωνικού συνόλου και κανένα πρόσωπο, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, δεν έχει δικαίωμα να την υποβιβάσει, έστω και στο ελάχιστο.
Εύχομαι, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό. Και να επιστρέψω στη σιωπή μου γνωρίζοντας πως είστε όλοι καλά…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ