Μαρία Νεφέλη Γαζή: Γιατί δεν εμφανίστηκε ποτέ για την αναγνώριση του γιου της από τον Άνθιμο Ανανιάδη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:16
7/2/2019

Μαρία Νεφέλη Γαζή: Γιατί δεν εμφανίστηκε ποτέ για την αναγνώριση του γιου της από τον Άνθιμο Ανανιάδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τελικά, φαίνεται ότι το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία αυτή θα γραφεί στα δικαστήρια.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες, τα απτολέσματα του τεστ DNA που πραγματοποιήθηκαν επιβεβαίωσαν ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης είναι όντως ο πατέρας του παιδιού της Μαρίας Νεφέλης Γαζή και το μόνο που έλειπε πια ήταν η νόμιμη αναγνώρισή του από τον ίδιο.

Ορίστηκε λοιπόν το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, όμως, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του ηθοποιού μιλώντας στην εκπομπή "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου, η μητέρα του παιδιού δεν ήρθε ποτέ, οπότε η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε.

Διάβασε επίσης: Ανανιάδης - Γαζή: Ο έντονος καυγάς που οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα! Τι συνέβη;

Μιλώντας στην εκπομπή, ο κύριος Νικόλαος Κυράτσας εξήγησε ότι, προφανώς, η Μαρία Νεφέλη δεν ήθελε τη συναινετική οδό επί του θέματος και η μόνη λύση πια βρίσκεται στη δικαστική αναγνώριση. " Ο καθένας που βρίσκεται σε αυτή την θέση μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να ασκήσει το μόνιμο δικαίωμα που είναι η αγωγή αναγνώρισης τέκνων", εξήγησε ο κύριος Κυράτσης ενώ πρόσθεσε ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης σκοπεύει να καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα προκειμένουν να έχει κάποια επαφή με το παιδί του.

Η συνέχεια στις αίθουσες του δικαστηρίου λοιπόν.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ