Μαρία Κορινθίου: Ιδού γιατί την έτρεξε στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:21
21/10/2016

Μαρία Κορινθίου: Ιδού γιατί την "έτρεξε" στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τις προηγούμενες ημέρες η Μαρία Κορινθίου πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ορισμένα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο μέχρι και για... εγκεφαλικό. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση Boeing-Boeing, που ανεβαίνει στο θέατρο Χυτήριο μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της στο Πρωινό, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. 

 

Η Μαρία Κορινθίου είπε χαρακτηριστικά:

«Όντως πήγα νοσοκομείο. Δεν βρέθηκα για αυτό το λόγο. Ξύπνησα μία μέρα με πονοκέφαλο, όπου μέχρι το μεσημέρι είχε γίνει έντονη ημικρανία. Τρέμουλο, ρίγος, τάσεις εμετού, τάσεις λιποθυμίας… Είχε μουδιάσει όλο μου το στόμα, δεν μπορούσα να μιλήσω. Ο Γιάννης με πήρε σηκωτή και μου λέει “Φύγαμε, πάμε νοσοκομείο”. Επειδή κάναμε όλες τις εξετάσεις βγήκε ότι ήταν από το στρες. Υπερκόπωση ουσιαστικά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ