Μανίκας- Γελεβασάκη: Η κοινή εμφάνιση & η αποκάλυψη για το αν χωρίζουν | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:32
3/10/2016

Μανίκας- Γελεβασάκη: Η κοινή εμφάνιση & η αποκάλυψη για το αν χωρίζουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με μια κοινή εμφάνιση στην βάπτιαση της κόρης του Γιώργου Χειμωνέτου, το ζεύγος Μανίκα - Γελεβασάκη προσπάθησαν να κάμψουν τις φήμες χωρισμού. 

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που υποστήριξαν πως ο Γιώργος Μανίκας όχι μόνο είχε εγκαταλείψει την οικογενειακή του εστία αλλά ο χωρισμός είχε έρθει μετά από απιστία του.

 

Πάντως, ο ίδιος μαζί με το γιο του και την Έλλη Γελεβεσάκη εμφανίστηκαν ευτυχισμένοι μαζί στη βάπτιση της κόρης του Γιώργου Χειμωνέτου. 

Η Έλλη, προχώρησε μάλιστα και σε μια ανάρτηση στα social media, όπου ξεκαθάρισε τι συμβαίνει στο γάμο της και ζήτησε την προστασία του γιο της. 

«Σε μια πολύ ευαίσθητη περιόδο για εμένα και την οικογένεια μου, στην οποία γίνεται μια προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει στην πορεία του έγγαμου βίου του, απογοητεύομαι βαθιά όταν βλέπω από δημοσιογράφους να γράφουν ανυπόστατα ψεύδη για την προσωπική μας ζωή και μάλιστα χωρίς καμία συνείδηση για τις επιπτώσεις που έχουν αυτά τα ψεύδη.


Γι'αυτό το λόγο παρακαλώ όλους τους δημοσιογράφους και τον Τύπο να υποστηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια και να ασκούν το επάγγελμα τους με ειλικρίνεια, σεβασμό και ευαισθησία, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ένα ανήλικο παιδί, του οποίου η οικογενειακή γαλήνη και ασφάλεια προέχει και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να διαταράσσεται».

 

Σε μια πολύ ευαίσθητη περιόδο για εμένα και την οικογένεια μου, στην οποία γίνεται μια προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει στην πορεία του έγγαμου βίου του, απογοητεύομαι βαθιά όταν βλέπω από δημοσιογράφους να γράφουν ανυπόστατα ψεύδη για την προσωπική μας ζωή και μάλιστα χωρίς καμία συνείδηση για τις επιπτώσεις που έχουν αυτά τα ψεύδη. Γι'αυτό το λόγο παρακαλώ όλους τους δημοσιογράφους και τον Τύπο να υποστηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια και να ασκούν το επάγγελμα τους με ειλικρίνεια, σεβασμό και ευαισθησία, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ένα ανήλικο παιδί, του οποίου η οικογενειακή γαλήνη και ασφάλεια προέχει και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να διαταράσσεται.

A photo posted by 👻elligele (@elligele) on

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ