Μαμά Γουάινχαουζ για Έιμι: Έζεχνε αλκοόλ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:12
5/9/2014

Μαμά Γουάινχαουζ για Έιμι: "Έζεχνε αλκοόλ"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συγκλονίζει η περιγραφή της Τζάνις Γουάινχαουζ για την τελευταία φορά που είδε την κόρη της ζωντανή.

Η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011 προδομένη από τους εθισμούς που, τελικά της στοίχησαν τη ζωή. Ήταν 27 χρονών.

Τρία χρόνια μετά, η μητέρα της, Τζάνις (Janis) εκδίδει ένα βιβλίο με τίτλο "Loving Amy" –το οποίο κυκλοφορεί στις 11 Σεπτεμβρίου- με σκοπό αφενός να τιμήσει την κόρη της αφετέρου να προσφέρει τα έσοδα σε φιλανθρωπίες.

Απόσπασμα αυτού του βιβλίου περιγράφει, λοιπόν, με σοκαριστικές λεπτομέρειες την τελευταία επίσκεψη της Τζάνις στο σπίτι της Έιμι στο Κάμπτεν, τη μέρα που, όπως προέκυψε ήταν η παραμονή του θανάτου της.

Εκείνη τη μέρα, η Τζάνις πήγε στο σπίτι της κόρης της όπου την υποδέχτηκε στην πόρτα ο σωματοφύλακάς της, Άντριου Μόρις (Andrew Morris). Περιμένοντας στο σαλόνι να φέρει την κόρη της ο Μόρις, όπως της είπε, η Τζάνις δεν μπορούσε να μην παρατηρήσει παντού μέσα στον χώρο σπασμένα μπουκάλια αλκοόλ. 

Η Έιμι όμως δεν έφτασε μόνη της. Η 27χρονη σταρ, όμως ήταν τόσο μεθυσμένη, που δεν μπορούσε καν να περπατήσει και ο Μόρις την κατέβασε από τις σκάλες στην αγκαλιά του.

Η Έιμι Γουάιχαουζ, αγνώριστη, το 2004. Χαμογελαστή, με κρέας επάνω στα κόκκαλά της και υγιής.
Η Έιμι Γουάιχαουζ, αγνώριστη, το 2004. Χαμογελαστή, με κρέας επάνω στα κόκκαλά της και υγιής.

"Καθώς ο Άντριου εμφανίστηκε από τη γωνία είδα την Έιμι πεσμένη επάνω στον ώμο του, όπως κάνουν οι πυροσβέστες. Ήταν προφανές ότι είχε προσπαθήσει να τη λούσει, να την ντύσει και να της βάλει το πρόσθετο μαλλί για να δείχνει κάπως αξιοπρεπής", περιγράφει με πόνο η κυρία Γουάινχαουζ τονίζοντας ότι "το κοριτσάκι της έζεχνε αλκοόλ", και ότι "η μπόχα έβγαινε από όλους της τους πόρους".

Σύμφωνα με την μαμά της, η Έιμι κάτι προσπαθούσε να πει, αλλά ήταν αδύνατο να καταλάβει κανείς τι έλεγε. Το  μόνο που θυμόταν η Τζάνις ήταν ότι η κόρη της κρατούσε δυνατά στα χέρια της ένα μάτσο παλιές οικογενειακές φωτογραφίες, οι οποίες, όμως, κάποια στιγμή έπεσαν στο πάτωμα καθώς από το μεθύσι η Έιμι δεν είχε πια καθόλου δύναμη.

Την επόμενη μέρα, η τραγουδίστρια με τη μοναδική φωνή που δεν κατάφερε να πολεμήσει τους δαίμονές της, βρέθηκε νεκρή με την αστυνομία να μιλά για θανάσιμο συνδυασμό αλκοόλ και ναρκωτικών.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ