Μαλλάς: Μετά το τέλος του Voice τραγουδάει στο δρόμο! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:11
14/7/2015

Μαλλάς: Μετά το τέλος του Voice τραγουδάει στο δρόμο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Νεκτάριος Μαλλάς ήταν από τους συμμετέχοντες του Voice, ο οποίος ξεχώρισε στο talent show με την υπέροχη φωνή του. Και όχι άδικα, ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρωτιά, φτάνοντας με αξιώσεις στο μεγάλο τελικό.

Μετά το τέλος του show, ο Νεκτάριος, ο οποίος ξεχώρισε και για το ήθος του, δέχθηκε βροχή από επαγγελματικές προτάσεις. Μάλιστα, πολλοί επιχειρηματίες του πρότειναν να συμμετάσχει σε συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Ωστόσο, ο Νεκτάριος τις απέρριψε όλες συνειδητά, αφού προτίμησε σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά μέρες, να ψυχαγωγεί δωρεάν τον κόσμο, τραγουδώντας στον πεζόδρομο του Θησείου, κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού.

 

«Ο στόχος μου είναι να διασκεδάζω τον κόσμο δωρεάν κι όποιος θέλει και μπορεί να δώσει κάτι. Στην Ευρώπη οι καλλιτέχνες του δρόμου είναι θεσμός τόσο στο τραγούδι όσο στην υποκριτική, τη ζωγραφική και στον χορό. Τα παιδιά που έρχονται και με αγκαλιάζουν στον δρόμο με ξαφνιάζουν. Δεν πίστευα ότι θα είχα τέτοια αναγνωρισιμότητα μέσα από το “The Voice 2″. Στο στούντιο, στα live ένιωθα την αγάπη του κοινού, αλλά δεν καταλάβαινα πολλά πράγματα. Στο Θησείο ένιωσα τη δύναμη της τηλεόρασης και την ψυχή του Ελληνα», εξήγησε ο ίδιος την απόφαση του στην εφημερίδα Espesso.

 

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ενώσω τον κόσμο με το τραγούδι και να τον κάνω να μη νιώθει υποτελής και ταπεινωμένος».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ