Μακρυπούλια: Ανθρωποκυνηγητό με παπαράτσι! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:34
29/1/2015

Μακρυπούλια: Ανθρωποκυνηγητό με παπαράτσι!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την καλύτερη επαγγελματική περίοδο ζει η Ζέτα Μακρυπούλια, αφού η φετινή θεατρική της συνύπαρξη με τον Γρηγόρη Βαλτινό έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. 

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια μιλά στο περιοδικό ΕΓΩ, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας ότι έχει ρίξει κυνηγητό με τους παπαράτσι, ενώ έχουν καταλήξει μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα.

 

«Έχουμε παίξει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους, έχω πάει στην αστυνομία. Τώρα έχει απλοποιηθεί και αυτό. Κάποτε οι παπαράτσι κρύβονταν πίσω από τους θάμνους. Τώρα έρχονται μπροστά σου. Οπότε χαμογελάς, βγάζουν τη φωτογραφία και ο καθένας τραβά το δρόμο του. Γιατί παλιά σε ακολουθούσαν κιόλας. Όταν έμενα μόνη μου, με παρακολουθούσαν, τόσο που είχα φοβηθεί. Μέχρι να καταλάβω ότι ήταν φωτογράφοι, είχα καλέσει την αστυνομία» αποκάλυψε χαρακτηριστικά

 

Στη συνέχεια παραδέχεται ότι η προσωπική της ζωή έχει προβληθεί περισσότερο από την επαγγελματική. «Ναι, απλά δε μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία, να δικαιολογώ κάθε φορά, τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή ή γιατί κάμω κάποιες επιλογές».

 

Για το αν έχει βαρεθεί αυτή την κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια, εξηγεί:  «Φυσικά, μα εξηγώ δεν είναι όλα ρόδινα ή όλα τέλεια. Θα ήθελα να κάνω διαλείμματα,. Έχω καταφέρει τώρα να διανύω ήρεμες προσωπικές περιόδους, χωρίς να είμαι συνέχεια στα περιοδικά. Αν και είναι κάπως δύσκολο γιατί σε κυνηγούν παντού».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ