Μάκης Δελαπόρτας: Η Γερονικολού, η Παπουτσάκη, η Αλίκη και ο Ντάνος | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:11
13/6/2018

Μάκης Δελαπόρτας: Η Γερονικολού, η Παπουτσάκη, η Αλίκη και ο Ντάνος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για όλους και για όλα μίλησε ο μοναδικός Μάκης Δελαπόρτας στην εκπομπή «Όλα καλά» του Μακεδονία TV. 

Ο δημιουργώς των βιογραφιών των ηθοποιών, αναφέρθηκε σε Βλαχοπούλου, Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ ενώ ρωτήθηκε και για την πολυαναμενόμενη παράσταση της νέας θεατρικής σεζόν,  «Χτυποκάρδια στο θρανίο». 

«Η Ρένα Βλαχοπούλου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με στιγμάτισαν ανεξίτηλα. Είναι τρεις άνθρωποι που με στιγμάτισαν και καθόρισαν τη ζωή μου ανεξίτηλα. Τους έζησα. Έζησα κοντά τους ιδιαίτερες στιγμές, αλλά και άσχημες στιγμές. Θα εστιάσω στο τέλος τους. Αισθάνθηκα πάρα πολύ περίεργα όταν έφευγαν ένας ένας από αυτούς. Αισθανόμουν ότι ένα κομμάτι, ένας μέρος του σώματος μου έφευγε για πάντα.»

Για την επιλογή της Κατερίνας Γερονικολού και του Ορέστη Τζιόβα στους ρόλους που είχαν ενσάρκωσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είπε: 

«Πρώτα πρώτα στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» δεν θα δούμε Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Θα δούμε κάτι άλλο. Δεν μπορώ να πω κάτι αν δεν δω την παράσταση. Δεν ξέρω κάτω από πιο πρίσμα βλέπουν αυτή τη μεταφορά του θεατρικού. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από τώρα. Μπορεί πραγματικά να έχει δοθεί από μια άλλη άποψη πιο σημερινή. Αν και με βρίσκει λίγο αντίθετο εμένα αυτό. Θα ήθελα τα τραγούδια του Χατζιδάκι, την ατμόσφαιρα αυτή, να δω εκείνη την εποχή. Δεν πρέπει δηλαδή μια μαθήτρια να έχει κινητό. Είναι άσχημο αυτό. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όμως μοιραία θα γίνει η σύγκριση. Άσχημο για τους ηθοποιούς. Έτσι έγινε και με την Παπουτσάκη που είναι μια εξαιρετική ηθοποιός. Μπήκε σε σύγκριση. Δεν ξέρω αν θα γίνει το ίδιο και με τη Γερονικολού. Δεν είναι το ίδιο ο Παπαμιχαήλ πάντως. Η Αλίκη είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Η Αλίκη ζει ακόμα στις οθόνες μας. Τη βλέπουμε να κινείται, να χορεύει να τραγουδάει και είναι ακόμα ροδαλή. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό. Η Αλίκη δεν έφυγε ποτέ. Νομίζω ότι και ο Ντάνος δεν θα δεχόταν να ενσαρκώσει τον Παπαμιχαήλ.Είναι έξυπνος για να μπει σε αυτή τη διαδικασία.»

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ