Μαίρη Χρονοπούλου: Χάρισε το σπίτι της στο Χαμόγελο του Παιδιού | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:49
7/11/2016

Μαίρη Χρονοπούλου: Χάρισε το σπίτι της στο Χαμόγελο του Παιδιού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η απίστευτη, πραγματικά, είδηση κάνει τον γύρο του διαδυκτίου τις τελευταίες ώρες προκαλώντας σεβασμό και τεράστια εκτίμηση προς το πρόσωπο της θρυλικής ελληνίδας ηθοποιού. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η Μαίρη Χρονοπούλου αποφάσισε να χαρίσει το σπίτι της στην Παιανία στο "Χαμόγελο του παιδιού". Μοναδική προϋπόθεση είναι να μπορεί να μένει σε αυτό μέχρι να φύγει από τη ζωή.

Μιλώντας στην εφημερία σχετικά, ο πρόεδρος ττου "Χαμόγελου του Παιδιού" Κωνστανίνος Γιαννόπουλος δήλωσε τα εξής :«Με τη Μαίρη μας συνδέει μια διαχρονική σχέση, που βασίζεται στην αληθινή αγάπη και την εκτίμηση. Δεν είναι η υλική αξία του σπιτιού αλλά η κατάθεση ψυχής και οι μνήμες της Μαίρης προς το Χαμόγελο και γι αυτό την ευχαριστούμε πολύ. Είναι μια ηθική και πολιτική προσφορά και θα πρέπει να σας πω ότι το σπίτι θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή ως μουσείο της Μαίρης Χρονοπούλου. Στο κτήμα θα απασχολούνται σιγά σιγά τα παιδιά με διάφορες καλλιέργειες και ζωάκια και αν το επιτρέπει το μέρος θα βάλουμε και κάποια λυόμενα για να μένουν». 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ